Jump to content
 • Sign Up

CrewLife

 • entries
  36
 • comments
  244
 • views
  52,299

Contributors to this blog

 • Thundercover 11
 • Dutchy3010 10
 • Jowx 5
 • PrioX 3
 • Puma 2
 • NandroDavids 2
 • .Levi. 1
 • .Timothy 1
 • Guardian1980 1

Lid van de Ongeveer Zoveel Dagen

Thundercover

2,227 views

post-80436-1290332797,13.png

 

Het zal menig forumgebruiker wel zijn opgevallen: het aantal te winnen prijzen in de blogsectie van het forum is op dit moment vrij laag. Natuurlijk, er is de gangnaam wedstrijd van Sans Scrupules voor het verzinnen van een nieuwe naam voor de gang. Hier kunnen we drie dingen uit concluderen: a) ze zijn lui, b) er is praktisch niets te winnen in de blogsectie ("permanente" "zeggenschap", yeah right), en c) ze zullen binnenkort hun subforum verliezen, aangezien een gang daar geen recht op heeft.

 

Helemaal niets te winnen in deze hoek van de community, terwijl dat vroeger wel het geval was. Oceans Weekly News had elke week Lid van de Week of een variatie daarop, en Maatschappijkritisch Alternatief Forumnieuws ;) (beter bekend als MAF, redactie) gaf zelfs elke week twee prijzen weg met Winnaar Van De Week en Loser Van De Week. Beide forumkranten zijn op dit moment echter niet (meer) actief, wat ons in een dal laat waar niemand ook maar iets te winnen heeft. De vaste bezoeker van de blogsectie is daarmee het grote slachtoffer en dat terwijl er wel zoveel mogelijkheden zijn in blogs die met enige regelmaat iets van zich laten horen. Nieuwkomer OB (Opinieblad, niet te verwarren met o.b.) is echter net wat te serieus om dergelijke rubrieken met onzinnige prijzen te schrijven. Een gemiste kans.

 

Dus als de community het niet doet, dan is het tijd voor de crew om de handjes uit de mouwen te steken. Bij dezen kan ik daarom met trots onze nieuwe rubriek Lid van de Ongeveer Zoveel Dagen presenteren. Hierin zullen we eens in de zoveel dagen een doodgewoon forumlid in het zonnetje zetten. De opzet is vrij eenvoudig: wij stellen de genomineerden voor en daarop mag het grote publiek uiteindelijk stemmen.

 

The nominees are:

 

Thundercover voor het plaatsen van een nieuw artikel in CrewLife anderhalf jaar na zijn vorige artikel, zonder tussenkomst van een artikel van een ander crewlid. Hiermee neemt CrewLife de koppositie in het blogklassement weer over van OWN.

 

Danger_dog_guy_7 voor het onzin vinden van de wijziging naar CitiesGames.nl, terwijl niemand iets anders kan concluderen dat Cities: Skylines op dit moment de beste game voor de PC is.

MegaPilot voor het hebben van een mening over alles. Altijd. Overal.

 

Dexist voor het zijn van de nieuwste Cities: Skylines-kenner van het forum en dat ook met meer dan enige regelmaat heeft laten zien in het betreffende topic. Ongeacht deze uitslag komt de uitnodiging voor WikiCities naar je toe!

TekaLoca voor iets dat wij ook niet kunnen begrijpen.

 

U kunt nu stemmen door een reactie achter te laten op dit blogartikel met daarin de naam van uw favoriet. De stemmen hieronder worden toegevoegd aan de al door de crew uitgebrachte stemmen (te weten respectievelijk 9, 7, 2, 5, 3) en vervolgens wordt de winnaar bepaald. Genomineerden, veel succes!24 Comments


Recommended Comments

Mijn stem gaat, natuurlijk, naar MegaPilot. Hopelijk is de prijs een levenslange voorziening van tampons. Dan kan MegaPilot ook weer een tijdje vooruit.

Share this comment


Link to comment
en c) ze zullen binnenkort hun subforum verliezen, aangezien een gang daar geen recht op heeft.

e31.jpg

Share this comment


Link to comment

Ik zie dat Thundercover zichzelf heeft genomineerd? Dat getuigt wel van lef hoor, mijn stem heb je!

Share this comment


Link to comment

Ik zie dat Thundercover zichzelf heeft genomineerd? Dat getuigt wel van lef hoor, mijn stem heb je!

En hij heeft zich (naja de gehele crew) ook nog de meeste punten gegeven. :7

Share this comment


Link to comment

Mijn stem gaat alsnog naar Thundercover voor het schrijven van dit geniale blogbericht.

Share this comment


Link to comment

Ik stem voor Danger_Dog_guy_7. Dit omdat hij de moeilijkste naam heeft om te typen, ik geen idee heb waar dit artikel over gaat en het gewoon kan.

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...