Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579995

OWN 424 - Gang Van Zaken


OWN

670 bezichtigingen

9SzWK8u.png

RYXRi0f.png

De Gang van Zaken

Ja hoor, ook deze oude rubriek doet zijn terugkeer!

Dus wat gaan we bespreken in Gang van Zaken? Wel, voor hen die gekend zijn met de oude rubriek is het allemaal wel voordehand liggend, maar voor de nieuwe leden leggen we het even kort uit: Hier wordt alles dat op een manier een verband heeft met de gangscene besproken. Op het moment van schrijven dus bijster weinig.

Want de gangscene zit de laatste maanden weer in zijn laagconjunctuur. De gangs zijn er wel nog en de leden zijn eveneens aanwezig, maar er gebeurt maar weinig. Bij The Underground gaat het zijn gebruikelijke gangetje en elke paar dagen zien we nog wel eens iets gebeuren bij De Wilde Ganzen of The Hood, maar er zijn maar weinig contacten tussen gangleden en als die gebeuren is dat niet in gangverband. Uiteraard zouden wij met grote woorden kunnen omschrijven hoe "de gangscene niet meer is wat ze is geweest" en hoe "het vroeger allemaal beter was", maar we weten ook allemaal dat dat doorgaans 1) niet waar is en 2) niemand helpt. De gangscene heeft nood aan een nieuwe gang die het evenwicht doorbreekt. Een beetje zoals Sans Scrupules twee jaar terug.

Polarisatie (als in het vormen van enkele hele grote gangs) is een probleem in de gangscene. Eentje dat de gangs zelf logischerwijs niet echt willen oplossen, want dat zou wellicht een daling in hun eigen aandeel betekenen, maar wat extra tegenstand kan nooit kwaad.

Maar wie gaat het dan wel doen? Tja...

Updates from the Scene

[table=border]Phoenix1.jpg|The Underground haalde de afgelopen maanden de 300.000 weergaven en de 70.000 posts! De vlammende vogel heeft nog maar 25.000 posts te gaan naar Beat Down.

wZG5zH4.jpg|Ze hebben wat ter plaatse staan trappelen, maar Sans Scrupules heeft de afgelopen maanden de 15.000 posts gehaald. Maar sinds deze mijlpaal gaat het wat trager bij de gang, de Skype-groep lijkt de focus voor de huidige corporation.

dcrot2.jpg|En ook De Wilde Ganzen hadden reden om te vieren de afgelopen maanden. De nestor der gangs bereikte namelijk de 30.000 posts en dat werd natuurlijk uitgebreid gevierd.

avaqtuv5.png|Buiten wat pogingen tot het opwekken van een geheimzinnig imago is er bij de Illuminati niet bijster veel gebeurd. Dat past natuurlijk wel bij de naam en de opzet van de gang, maar wij vragen ons toch steeds meer af wat ze daar allemaal zitten te doen...

gun3.jpg|The Hood is nog altijd de kleinste gang van de vijf (hoewel ze Illuminati voorbij zijn in aantal posts), maar wel de gang met de meeste problemen. In de Gang Talk zijn de laatste weken meer niet-leden dan leden te vinden. Wat geen probleem zou zijn mochten er ook daadwerkelijk nog leden te vinden zijn. North Storm 2015 dus.[/table]

5 reacties


Recommended Comments

Waarom zouden we nu Corporation verkiezingen houden? Zodat er één gang kan strijden om Corporation te worden? Ik vind dat gangs die actief zijn wel verdienen om gewoon automatisch een Corporation worden, zodat ze een boegbeeld kunnen zijn voor Gangs en Corporations.

Link to comment

Gewoon afschaffen, geen enkele gang heeft nut van een forum behalve meer spam ruimte.

Toch nog knap weten te vullen Phoeny. :puh: Misschien voor volgende week als je krap bij stof zit de top 2000 die bij DWG gefabriceerd wordt.

Link to comment

*kuch kuch* Corporationverkiezingen.

Makkelijk vingertje wijzen. Ik zie liever een meer constructieve reactie met mogelijke oplossingen, zoals bij Asphyxiated en Bierbuikje. Die zijn ook meer gericht op de lange termijn.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...