Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579830

OWN 425 - Actualitijd


OWN

729 bezichtigingen

lG9OP67.png

P1WbN09.png

The Oceans vallen in het water Community

Na een prachtige herstart vorig jaar, is de inmiddels project geworden herrezen gang The Oceans er gisteren mee gestopt. Hun herstart was absoluut fantastisch, met een gigantisch aantal projecten, maar dat is spijtig genoeg geëindigd in een project, iets ter vervanging van een gang, dat geen activiteit met zich mee bracht. De keuze is dus gemaakt om ermee te stoppen, spijtig!

Deserted - 3L1077 Graphics

NbYDz93.png

Afgelopen week was een mooie week in het graphicsforum. Zo heb ik een simpel schoentje bewerkt tot een werkelijk oerwoud waar ik uiteindelijk best trots op ben. Maar ik was niet alleen om mijn creaties te delen, meer daarover hieronder.

Manipulation - Dinosaur Graphics

rc6xDOn.png

Mijn creatie die hierboven te bewonderen is, heeft Dinosaur, naar eigen zeggen geïnspireerd om een van zijn oude projecten verder af te werken. Dat heeft hij dan ook gedaan. Tof om te zien!

FookingRekt69 Nieuwe Leden

FNucMCN.jpg

Zonder twijfel hebben we deze week weer nieuwe leden bijgekregen, waarvan één iemand weer in de spotlights mag staan. Lid sinds vandaag 15:26 staat op FookingRekt's profiel te lezen, naast een illuminati-achtige profielfoto (???) Hij ging al meteen aan de slag in de SA-fora, dat zien we graag.

90-jarige waaghals Offline

We komen veel tegen op het internet, geen twijfel aan. Maar zou je mij geloven moest ik zeggen dat een man van 90 jaar oud zichzelf heeft vastgebonden op een stoeltje aan een vliegtuig, en spectaculair mee vloog? Wat je antwoord ook is: het is zo! En ik heb er nog videobewijs van ook nog!

Klik!

5 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...