Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579304

OWN 425 - Welkom!


OWN

769 bezichtigingen

GZ3vLOs.png

Het eerste dat ik wil zeggen is dat ik vorige editie een absoluut succes vond. Dat heb ik niet alleen te danken aan ons team, maar ook aan jullie, de lezers. Het is fantastisch om zoiets groots aan te pakken, en grotendeels positieve commentaren te zien. Wij gaan zo door, als jullie dat ook doen!

Ook naar jullie kritiek hebben we geluisterd. Zo werd er ten eerste gezegd dat er onduidelijkheid was in verband met de tag van de redacteur in OWN Sprak Met.., dus hebben we nu besloten om alle tags nu onderaan te plaatsen. We hopen hiermee goed gedaan te hebben.

Ook bleek in onze enquête dat Actualitijd rommelig bevonden werd met de kleurgebruiken. Alle categorieën hebben nu dus hetzelfde kleurtje gekregen.

Dat hebben we deze week veranderd, maar de veranderingen staan zeker niet stil. Ook achter de schermen begint alles op zijn pootjes te vallen. De vernieuwingen zijn nog niet achter de rug, dus houd jezelf maar klaar voor nog betere OWN's!

Geniet ervan,

P1WbN09.png

5 reacties


Recommended Comments

Zo zo, OWN weer terug! Ik zie 3L, Guard, Sprunk, Phoeny, wie mis ik? Respect voor het hele soepje! :bier: Tof om te zien, leuke rubrieken, leest en voelt als OWN met weer wat nieuws en wat vertrouwds. Mooi werk!

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...