Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580010

OWN 426 - Actualitijd


OWN

779 bezichtigingen

lG9OP67.png

P1WbN09.png

JustDoIt. zont in Mallorca Community

Joris deed deze week zijn brievenbus open en was aangenaam verrast met een kaartje dat namens JustDoiIt. de groeten uit Mallorca deed. Hij was zo goed gezind dat hij het meteen met ons moest delen. En wij maar in ons België/Nederland zitten! Klik

Overlever Community

Deze week mochten we weer eens iets nieuw zien in de blogscene. Aron24 kwam namelijk onder de blog van The Hood een nieuw verhaal voorstellen. Of hij ermee verder gaat weet hij zelf nog niet, dus laten we samen hopen van wel!

Sygfride Metro Community

Dat Phoenyxar gekke dingen op een kaart kan toveren wisten we al met zijn immense wereld van Parolis. Dit enorme project bevat een hele wereld vol steden, talen, geloven en nog zoveel meer. Als die details nog niet genoeg zijn, hebben we sinds deze week ook een ultragroot plan van de metro in de stad Sygfride! Tijd voor een citytrip!

Kamosz Nieuwe Leden

ruBPhE2.png

Deze week hebben we niet zoveel nieuwe leden kunnen verwelkomen, maar onder die paar zat de nieuwe Kamosz. Hij komt op het forum rondneuzen voor speelpartners. Laten we hem alvast welkom heten!

Meisje steekt vriendje neer Offline

"De jeugd van tegenwoordig", hoe vaak moeten we dat wel niet aanhoren..? Wel, vandaag nog eens. Een 15-jarig meisje (15!), heeft deze week in ons eigen Belgenland (of jullie buurland, voor de meeste lezers), zomaar eventjes haar vriendje dat een jaar ouder was neergestoken. Achja, "de jeugd van tegenwoordig".

8 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...