Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579818

OWN 427 - Actualitijd


OWN

543 bezichtigingen

lG9OP67.png

Muggenziften Community

Precies een week geleden postte @super_senne een nieuw

topic met de niet al te subtiele titel "Muggen zijn echt kutbeesten man!" Wat blijkt nou, Super_Senne heeft het niet zo op muggen. Het nut van het topic werd in eerste instantie niet begrepen, maar later kwamen er toch nog de meningen van andere forumleden. Wat bleek, meerdere leden delen Super_Senne's mening; muggen zijn inderdaad erg vervelend.

500px Community

Niemand minder dan onze eigen hoofdredacteur, @3L1077 had afgelopen weekend zijn oude topic

gebumped. Hij heeft weer nieuwe zin gekregen in het maken van foto's. Hij heeft al een paar prachtige close-up foto's gemaakt van de natuur die, naar eigen zeggen, direct in smaak vielen op de fotosite 500px. Ik ben benieuwd wat voor mooie foto's we allemaal van hem gaan zien. KUTGW Eliott!

DaLostGamer Nieuwe Leden

@DaLostGamer was zo enthousiast over een

Ferrari F430 Scuderia mod die hij gevonden had, dat hij hierover zelfs twee onderwerpen maakte! Beide onderwerpen hadden dezelfde inhoud. Bedankt voor deze bijdrage! Hopelijk gaan we nog een boel mods voorbij zien komen door DaLostGamer. In het vervolg is één onderwerp wel genoeg. ;)

8Bit_Bastard Nieuwe Leden

Een lid met de naam @8Bit_Bastard registreerde zich op 14 augustus. Op zijn profiel heeft hij de omschrijving "Creators of GTA documentaries, movie recreations and lots more. Come say hello!" staan. Vertegenwoordigd hij het gelijknamige

YouTube kanaal? Of zou het om een fan gaan? We weten in ieder geval al dat ze leuke filmpjes kunnen maken, @Joriz heeft al verscheidende keren filmpjes van 8Bit_Bastard op het forum geplaatst. Misschien zien we binnenkort dus meer van 8Bit_Bastard hier op het forum!

WvW Contests

Jaaaaa! Hij doet er weer een! @Crazy-Ghost kondigde een week geleden Weerwolven van Wakkerdam 3# aan! Het spel dat al twee keer goed is ontvangen, het is nota bene bekroont tot beste contest in 2014, krijgt een derde deel! Op moment van schrijven staat de teller op 20 inschrijvingen! Nu hopen dat deze 20 mensen allemaal actief meegaan doen in de derde ronde van dit ontzettend leuke spel! CG zegt dat het spel morgen(donderdag) van start zal gaan. Zal het de dorpelingen dit maal wel lukken om te overleven? We zullen het meemaken!

eNRZf1f.png

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...