Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580304

OWN 430 - OWN Sprak Met...


OWN

571 bezichtigingen

MHB4gPu.png

Tommie59

uOJtMZN.jpg

Ik ben Tom ik ben 16 jaar en ik doe een opleiding voor elektro monteur. Elektro monteur is, in mijn geval toch, vooral voor de huisinstallaties. Van stopcontact tot de meterkast, daar gaat mijn studie om. Die passie heb ik al een hele tijd: alles met draadjes heb ik altijd al leuk gevonden. Er sneuvelde vroeger ook vanalles en nog wat dat ik niet meer in mekaar kreeg... Daarbij zit mijn oom ook in de elektrorichting, dus dat kan er ook wat mee te maken hebben. Eigenlijk wil ik dus later aan huis elektriciteit gaan repareren, fantastisch.

MGy9IuG.jpg?1

Ik heb me geregistreerd op 29 december 2012 nadat ik GTAForum had ontdekt na een paar keer doorklikken op WikiGTA. Mijn passie voor WikiGTA was al aanwezig! Het was eigenlijk vlak nadat de tweede trailer van GTA V was uitgekomen, en die heeft me zo in de ban gebracht dat ik me maar geregistreerd heb.

Ik had daarvoor al wel wat ervaring met GTA: San Andreas had ik op de pc, en bij die zelfde oom die me zijn passie voor elektriciteit heeft doorgegeven, heb ik vaak GTA IV op de PlayStation 3 gespeeld. GTA V was uiteindelijk toch mijn favoriete GTA, wegens de humor in het verhaal.

P1WbN09.png

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...