Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580006

OWN 430 - Actualitijd


OWN

708 bezichtigingen

lG9OP67.png

Iets Nieuws? Community

"Bezig met een nieuw iets, binnenkort meer!

:)", zo verkondigde @ERRWINS dat afgelopen zaterdag. Maar wat zou het betekenen? Is de geheimzinnige Illuminati gang weer eens wat van plan? Illuminati houdt zich de laatste tijd nog al rustig. Of mogen we meer in de richting van (W)OB denken?

Zondag kregen we het antwoord al! Een nieuwe blog werd gelanceerd, met de naam: 'Supermarkt leven'. In deze blog kunnen we het wel en wee van de supermarktmedewerker lezen, een soort autobiografie van ERRWINS dus. In het eerste item ging het over hoe een normale dag verloopt maar waar toch nog iets opmerkelijks gebeurde, overigens prachtig samengevat door @GolfG60.

Is dit dus het nieuwe iets? Waar ERRWINS het over had? Of kwam dit toevallig direct na de aankondiging en mogen we nog wat anders verwachten? Wie weet.

Vakantiekaarten Community

De uitslag is nog niet bekend, maar de crew is er zeker mee bezig. Maandag plaatste @JustDoIt. een statusupdate over de vakantiekaarten. @Thundercover reageerde hier kort en duidelijk op: "De uitslag is nog niet bekend, even geduld. :-)" Hoelang de uitslag op zich laat wachten is onbekend. Dus iedereen die heeft meegedaan moet nog even geduld hebben. De crew zal het ongetwijfeld heel druk hebben. Succes!

Zonneschijntje Nieuwe Leden

We hebben er weer een nieuw lid bij namelijk @Zonneschijntje. Ze werd gelijk actief in "Rate het nummer boven je" topic en een aantal posts in de sectie van GTA V. Haar hele profiel is geüpdated, dus neem zeker een kijkje. Ik hoop dat we nog mooie posts van haar komen te zien!

Oranje News Offline

We hoeven het inmiddels bijna niet meer te vermelden, maar de oranjekoorts komt dit jaar niet op gang. Nederland verloor alweer een wedstrijd en dit keer was het een verliespartij van 3-0 tegen Turkije. Het is nog heel niet zeker of Nederland het EK misloopt, maar in deze vorm is het geen EK-team waardig. Ze hebben nog een kans om erboven op te komen, maar dat hebben ze gedeeltelijk niet meer in eigen hand. Turkije mag maximaal 4 punten halen en moet Nederland 6 punten halen. Dan worden de Hollanders maar even fan van België. Ik vermoed dat het weer 90 minuten spelen wordt en uiteindelijk wint Duitsland.

What's next? Contests

Er gaan geruchten rond dat er weer een nieuw contest aan zit te komen. @PrioX is een samenwerking aan gegaan met @NickOwnage en samen gaan ze binnenkort een contest organiseren. De plannen liggen al klaar, de uitwerking ervan is in volle gang. Wat dit voor contest gaat worden is nog maar de vraag, maar dat het er komt is zeker.

eNRZf1f.png

12 reacties


Recommended Comments

Oranje staat in de categorie Offline. Dat lijkt het me wel mooi samen te vatten emo.gif

Meer had er in principe niet gezegd hoeven worden inderdaad als je het zo bekijkt. :7

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...