Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579298

OWN 431 - Actualitijd


OWN

455 bezichtigingen

lG9OP67.png

Update GTA V

Daar is ie! De gloednieuwe update van GTA V met daarin een spetterende, nieuwe Freeroam game mode. Je kan op elk moment instappen zonder laadschermen. In de online lobby's is het ontzettend populair en meer dan de helft in mijn lobby deed mee. De moeilijkheidsgraad van de gamemode is laag, zodat iedereen mee kan doen. Daarnaast is de Rockstar Editor gepresenteerd voor Xbox One en Playstation 4. Deze heb ik zelf ook even onder de loep genomen. Toen ik voor het eerst keek was het een boel chaos, maar na een aantal minuten waren de menu's maken te onthouden en ging je er snel doorheen. Het heeft een minpuntje, je kan namelijk niet vanuit de Rockstar Editor terug naar je Director Mode. Hiervoor moet eerst de Story Mode weer opgestart worden. Voor de rest een boel pluspunten en veel spelplezier gewenst! Happy GTA V!

PS3 Meeting Community

Leuk zo'n meeting op een maandagavond. Je zet je spul aan de kant en gaat spelen/kijken. Onze zeer gerespecteerde moderator @ERRWINS organiseerde deze meeting. Voldoende aanmeldingen stroomden binnen om te kunnen spelen. Uiteindelijk hebben 11 leden zich aangemeld en er was plek voor 14, maar zodra het allemaal begon kwam hij erachter dat maar 8 mensen meekonden doen aan de meeting. Oeps! Foutje! Achja, er werd blijkbaar gewoon om door gespeeld. Na een aantal geïrriteerde reacties bood hij netjes zijn excuses aan. Op naar de volgende meeting? Hopelijk kan dan wel iedereen meedoen.

;)

MeestalRobin Nieuwe Leden

We hebben weer een nieuw lid gespot namelijk @MeestalRobin. Zijn eerste post was het showen van zijn creatie en niet zomaar een creatie, maar een grote High Definition wallpaper. Gemaakt aan de hand van een bestaand plaatje van een van Belgisch grootste helden van dit moment, natuurlijk naast friet met Mayon(n)aise, Eden Hazard! Hopelijk gaan we nog een hele hoop creaties mogen bewonderen van MeestalRobin. Neem zeker een

kijkje in zijn topic, want het ziet er echt mooi uit :) Blijft nog wel de vraag: wat is hij als hij nietRobin is?

Assenaar (12) overleden Offline

Afgelopen vrijdagmiddag kwam er een groot aantal auto's met sirenes door de straat van de normaal zo rustige wijk Peelo (Assen, Drenthe). Maar liefst 2 ambulances, 1 kleine ambulance, 1 politiebusje, 1 politieauto, 1 politieauto in burger en 1 auto van de arts. Al gauw kwamen uit vele huizen bewoners (ramptoeristen!) poolshoogte nemen, al werd nog niks naar buiten gebracht door de politie. 's Avonds was te lezen dat het ongeval ging om een 12-jarige jongen die was overleden. Het vreemde aan het bericht, dat de politie in de avond naar buiten had gebracht, was dat de jongen niet door een misdrijf en zeker niet een natuurlijke dood was gestorven.

Vakantiekaarten Contests

@JustDoIt. is de winnaar van het vakantiekaarten contest. Er deden slechts 3 mensen mee aan het contest, dat toch heel laagdrempelig was. De overige 2 inzendingen waren van ons (@Dexist en @NickOwnage). JustDoIt werd via een loting als winnaar geselecteerd en kreeg een mooi GTAGames prijzenpakket als prijs! We hopen dat er snel weer een actie op touw wordt gezet. Misschien deze kerst een kerstkaartjes contest, dan hebben we de uitslag rond de Pasen. Dat moet zeker lukken! Gefeliciteerd aan de winnaar, JustDoIt!

eNRZf1f.png

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...