Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580033

OWN 431 - OWN Sprak Met...


OWN

918 bezichtigingen

MHB4gPu.png

NickOwnage

24ux2e1.png

"Ik heb altijd ambities gehad om moderator te worden."

Ik ben Nick. Ik heb me geregistreerd op 25 december 2008. Ik had namelijk een fout met GTA IV op mijn laptop. Ik heb geen flauw benul of de fout ook verholpen is, maar uiteindelijk ging mijn laptop er wel kapot aan. Daarna ben ik lekker blijven plakken. Tussendoor nog wat weggeweest en nu weer helemaal terug. In het begin heb ik eigenlijk niet zo veel betekend voor het forum, denk ik. Ik heb altijd ambities gehad om moderator te worden. Ik was destijds niet een van de populaire leden op het forum. Ik was jong, typte erop los en vaak onzin. Toen heb ik een tijdje een depressieve tijd gehad, nadat ik terugkwam ben ik vooral bezig met mijn eigen topic over Gratis games v/d maand, medewerker geworden van WikiGTA en daarna snel gepromoveerd tot SL. Daarna kwam jij met de vraag of ik redacteur van OWN wilde worden. Die kans heb ik ook met beide handen aangepakt en sinds afgelopen vrijdag een eigen gang. Tussendoor ook aan vele contests meegedaan, waarvan ik het Snapmatic contest en Weerwolven van Wakkerdam gewonnen heb. Stiekem ben ik op het moment zelf bezig om een contest te organiseren met PrioX, maar daar val ik nog niet over uit.

:)

"Ik ben namelijk niet uit om de ouwerotten van het forum mee te nemen."

Ik heb een aantal maanden met veel plezier in The Underground gezeten. Ik was alleen aan iets nieuws toe. De gangscéne lag op z'n gat en eigenlijk wilde ik ook weer activiteit op het forum uitlokken. Een aantal jaren terug ook leider geweest van een gang die slechts een maand bestond, maar waar ik veel plezier aan heb gehad, dus ik dacht misschien is het nog niet zo'n gek idee om dat wederom te gaan doen. Zodoende een aantal dingen op papier gezet. Logo's ontwikkelt, banners gemaakt en de topicbeschrijvingen invuld. Ik wilde graag op het hele uur van 20:00 de gang oprichten. Ik was alleen een minuut te vroeg. Na het aanmaken van het recruitment topic kreeg ik al een aantal aanmeldingen (meestal van leden van The Hood) die ook zochten waar ik ook naar opzoek was en dat was activiteit. Het thema sprak ze aan en ze besloten ook te joinen. Binnen slechts 2 uur en 8 minuten had Gamers United het al voor elkaar gekregen om op dit inactieve forum (vergeleken met jaren terug) een gangtalk bij elkaar te boksen. Daar ben ik zeer trots op. Het thema was grotendeels gekozen om een breed publiek mee te pakken. Ik ben namelijk niet uit om de ouwerotten van het forum mee te nemen. (Die al lekker op hun plek zitten, TU, SanS, Illuminati) Ik wilde ook de jonge mensen op het forum hierin meenemen. Als ik misschien een ander thema had gekozen was het minder snel gaan lopen misschien. Ik hoop dat het niet blijft steken bij 4/5 leden. Hopelijk komen er nog meer mensen, zoals nieuwe leden onze gang versterken. Maar de bedoeling van de gang is niet echt om een crew te zijn, en samen online te meeten. Dat is niet de insteek van de gang. Gamers United is een plek waar elke console samen kan komen zonder gezeur en geouwehoer over welke console beter is. De games dat is onze passie en of je dat nou doet op een Xbox, Playstation, Wii, Commodore 64, SNES of andere spelcomputers dat maakt niks uit.

AoGa5GS.png

In de toekomst willen we ook contests gaan organiseren. (Leden tegen leden, misschien wel Gang tegen gang) we moeten alleen weten of er animo voor is en wat de mensheid leuk vindt. We hebben wel nog niet echt plannen hoe we dat willen aanpakken, maar er zijn ideeën. Er zou bijvoorbeeld een puntensysteem kunnen komen, waarin leden van gangs tegen elkaar kunnen spelen. Dat kan in de brede vorm van bijvoorbeeld FIFA, GTA etc. Elke winst is een punt. Aangezien dit buiten het forum gaat kan het lastig organiseren worden met veel verschillende consoles en PC, maar de uitdaging is er.

De toekomst zal uitwijzen wat er met Gamers United zal gebeuren, maar ze zijn al zeker aanwezig op de corporationverkiezingen!

P1WbN09.png

12 reacties


Recommended Comments

Ach, ambities kan je hebben eh. Dat is ook niet per definitie slecht.

Ik hoop altijd maar dat de mensen hun ambities en moeite ook later kunnen reflecteren met "ik heb destijds de juiste afwegingen gemaakt".

Neem ook vooral best practices mee van anderen. Beetje crap voorbeeld voor een moderator op een forumpje natuurlijk. Maar het helpt wel denk ik.

Link to comment

Toen leek het misschien wel dat ik dan iets zou voorstellen. Als jonkie kijk je wel een beetje tegen dat blauwe en rode op. Ik vind het nu meer van belang dat iedereen het naar z'n zin heeft. :)

Link to comment

Ik vind het nu meer van belang dat iedereen het naar z'n zin heeft. :)

Dat is ook één van de vele taken van een Moderator. Blijf dromen, en wellicht worden we ooit op een dag collega's.

Link to comment

Dat is ook één van de vele taken van een Moderator. Blijf dromen, en wellicht worden we ooit op een dag collega's.

Ja, inderdaad. Blauwe titel ben je op dit moment niks meer dan ieder ander. Toen vond ik dat uiteraard wel. :D Ik blijf me gewoon lekker inzetten op het forum en wie weet. :)

Link to comment

Slechts een enkele horde te gaan ^_^

Vroeger was er geen paars. Daarom denk ik.

Ow, vergis je niet, back in the days was er wel degelijk paars. Kan me herinneren dat Dutchy, GTA-sheep en nog iemand GM waren, .Levi. wellicht.
Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...