Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579815

OWN 431 - Gang Van Zaken


OWN

520 bezichtigingen

9SzWK8u.png

Gamers

Het zal u wel al zijn opgevallen deze week: onze gangscene is weer een gang rijker. De teller staat op zes.

Gamers United heeft op dit moment 5 leden, onder leiding van NickOwnage. Hun banner liegt er niet om: ze willen alleen maar gamen. Een leuk concept voor een gang, hoewel al eerder voorgedaan, dat hun momenteel nog onderscheidt van de andere gangs. Maar is gamen misschien niet het terrein van de clans, dat andere lichtjes afgesneden deel van het forum?

De clans zijn echter vrij gefixeerd op hun platform, dus onderscheid is er zeker. Maar is het genoeg? Momenteel lijkt het te werken, zal dat zo blijven? We zijn benieuwd.

Updates from the Scene

[table=border]Phoenix1.jpg|NickOwnage verliet deze week The Underground om diens nieuwe gang Gamers United op te richten.

avaqtuv5.png|Zoals wij al enkele weken terug voorspelden zijn de leden van Illuminati begonnen met hun wereldoverheersing! Nog 10 te gaan tot hun plan volledig is. Wat 10 weten we nog niet, 10 tics, 10 minuten, 10 jaar... het kan alles zijn. Het is al een duidelijk als het gemiddelde blogartikel van de gang.

gun3.jpg|De laatste 3 pagina's en weken van The Hood zijn afkomstig van 100% buitenstaanders. Dat moet een soort record zijn.[/table]

RYXRi0f.png

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...