Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581865

OWN 432 - Gang Van Zaken


OWN

537 bezichtigingen

9SzWK8u.png

The Struggle

Maandenlang zeik ik voor activiteit/dynamiek in de gangscene, een vraag die naar mijn aanvoelen vrij normaal is. Als de gangscene levendig wilt aanvoelen, dan moet er niet enkel gepost worden, maar dan moet er ook een bepaalde -lichtjes vijandige- sfeer hangen. Dat maakt het allemaal wat leuker en houdt het toch wat in leven.

En kijk! Deze weken is er daadwerkelijk wat verschoven in de gangscene, het leeft weer een beetje meer! Waar klaag ik dan om? Wel ik heb het net nu te druk om het enerzijds allemaal te ervaren of om het zinvol neer te schrijven. Natuurlijk...

Zulk een verzuchting kunnen we ook maar op één manier correct afsluiten: fml

Updates from the Scene

[table=border]Phoenix1.jpg|The Underground haalde deze week de 75.000 posts. Enkele reacties van de leden: "Vezd." "Hue hue hue!" "ok leuk"

wZG5zH4.jpg|Aangezien een verder anoniem lid vorige week klaagde over de representatie van Sans Scrupules in dit artikel, dus speciaal voor die persoon heb ik even de meeste relevante post van de week gezocht.[/table]

RYXRi0f.png

2 reacties


Recommended Comments

Als de gangscene levendig wilt aanvoelen, dan moet er niet enkel gepost worden, maar dan moet er ook een bepaalde -lichtjes vijandige- sfeer hangen. Dat maakt het allemaal wat leuker en houdt het toch wat in leven.

Dat vind ik ook. Als er een nieuwe gang is zie je allemaal pipo's (oa. gangleiders) reageren van "Heey hoe leuk, veel succes!" NEE ZO HOORT HET NIET.

Aangezien een verder anoniem lid vorige week klaagde over de representatie van Sans Scrupules in dit artikel, dus speciaal voor die persoon heb ik even de meeste relevante post van de week gezocht.

Echt een goed artikel, voor een goed blad uiteraard.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...