Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579285

OWN 433 - Actualitijd


3L1077

388 bezichtigingen

lG9OP67.png

Sanderduif1 Nieuwe leden

GTA V wil niet installeren! @sanderduif1 heeft problemen met het installeren van zijn GTA V. Hij krijgt een foutmelding bij het installeren na de 7de dvd! Het is probleem is nog niet verholpen, misschien kan iemand hem nog even

helpen?

GTAForum Editor Contest Contests

Deze week gaat de eerste ronde van start en hebben al 6 deelnemers zich ingeschreven om mee te doen aan dit contest. Deze week is het onderwerp: Landschappen. Dus we gaan de inzendingen tegemoet zien! Het is overigens ook nog niet te laat om mee te doen. Aanschuiven kan altijd! Succes!

Geen hoop meer Overig

Vandaag werd bekend dat de mensen die nog wachten op een PC versie van het geweldige spel Red Dead Redemption niet meer hoeven te hopen. Een oud medewerker van R* heeft gezegd dat het nooit de bedoeling was om RDR naar de PC te brengen, jammer genoeg. Het zou vast een goed verkopende game kunnen worden!

Scheidsrechter trekt wapen Offline

Tijdens een amateurwedstrijd in Brazilië werd op bizarre wijze een opstootje opgelost. De scheidsrechter trok geen gele of rode kaart maar een levensecht pistool uit zijn broekzak. De assistent-scheidsrechter weerhield hem om zijn wapen te gebruiken. De Braziliaanse media meld dat de man in het dagelijkse leven een politieagent is.

Verbranden die Kuruma's GTA V

Joriz kwam met een nieuwsbericht deze week dat in het teken stond van de Kuruma. Hij verwijst daarnaast naar een YouTube video. Heb jij net als deze man een hekel aan de Kuruma of wil je iets anders kwijt over de Japanse auto. Laat je mening zien in het topic.

eNRZf1f.png

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...