Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,523,070

OWN 434 - Actualitijd


OWN

310 views

 Share

lG9OP67.png

Forum reorganisatie Games

Het Games forum is op de schop

gegaan! De oude indeling is weg en er zijn nu vier verschillende categorieën: General, Talk, Meetingplace en Verhalen. De categorieën spreken voor zich. Wel zijn alles games nu op een grote hoop gegooid; er wordt geen onderscheid, anders dan door tags, gemaakt voor genres. De mening zijn nog aardig verdeeld over deze nieuwe indeling, wat vind jij er van? Laat het weten!

GTAForum Editor Contest Contests

De stemronde is begonnen! Vanaf maandag (even over 9 uur 's avonds) zijn de stemlokalen geopend en kun je jouw favoriete video belonen met jouw stem. Nick was niet op tijd om het onderwerp om precies 21:00 uur te openen. Hij was laat met eten en had nog 5 minuten om alles te regelen. De laptop werkte ook niet mee en deed er 4 minuten over om op te starten en vervolgens internet op te starten. Maargoed je kan in ieder geval een stem uitbrengen op jouw favoriet.

Singleplayer DLC GTAV

KoningJesper postte op 6 oktober een topic waarin men mag speculeren en disscusieren over eventuele Singleplayer Downloadable Content! Wat zijn jouw wensen voor DLC? Wat wil je graag zien of juist niet? Laat het voor al weten en meng je in de

discussie!

Faillissement Circus Renz Offline

Het is bye-bye voor Nederlands bekendste circus. De kosten worden te hoog en na maanden lang acties op touw zetten om geld op te halen zijn de eigenaren van Circus Renz genoodzaakt om het faillissement aan te vragen. De karren en tenten stonden al op marktplaats, echter was dit niet genoeg om onder het faillissement uit te komen. De directeur van het circus raakt eveneens zijn huis kwijt. Ben jij vroeger naar dit circus geweest en wat vind jij van dit faillissement?

Al weer Twee! GTA Online

Een paar week geleden werd zijn grote broer(GTA V) al twee jaar, deze week was het de beurt aan GTA Online! Sinds 1 oktober 2013 kunnen mensen elkaar afschieten in GTA Online op de old-gen consoles (current gen en PC kwamen een stuk later, helaas) In deze twee jaar zijn er natuurlijk ontzettend veel leuke updates uitgekomen en is er ondertussen genoeg te doen! Wat zou jij nog wel graag zien in Online?

eNRZf1f.png

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...