Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580021

OWN 435 - Feedback


OWN

526 bezichtigingen

oDnMSjz.png

Aangezien we het deze week met een redacteur, en dus een rubriek minder moesten doen, leek dit me het uitstekende moment voor iets wat we normaal niet snel zouden doen. Om feedback vragen namelijk! Uiteraard krijgen we soms reacties als 'tof' op bepaalde rubrieken, maar zelden op de gehele OWN. Niet onbegrijpelijk, want waar zou je dat zelfs doen? Wel, vandaag kan het hier! Wij zijn namelijk erg benieuwd hoe jij kijkt naar OWN. Wij willen weten of jij de herstart van OWN de moeite waard vond, wat er beter kan, of er tips zijn, etc...

Brand los! Vraag maar raak! Kritiseren met die peren! Begin te zweten om het ons te laten weten!

2 reacties


Recommended Comments

Aangezien ik voorheen veel commentaar heb geleverd op OWN, wil ik ook even mijn complimenten geven. Sinds de herstart zie ik absoluut een verbeterde OWN voor me liggen. Het is uiteraard zeer moeilijk met weinig redacteurs en dat is dan ook iets wat ik zelf mee heb gemaakt. Toch doen jullie het zeer netjes.

Wel ben ik natuurlijk nog steeds van mening dat bepaalde rubrieken niet heel erg nodig zijn. Oké, de rebus is prima met een ranking. Echter, Forumball en The Office hebben in mijn ogen niet veel toegevoegde waarde. Eens is het leuk, maar niet elke editie. Ook vind ik dat de rubrieken af en toe wat kort zijn, maar de kwaliteit is altijd wel goed. En daar gaat het natuurlijk ook om.

Ga zo door! :) Goed bezig. En als jullie echt een keer te kort komen, kunnen jullie me altijd inschakelen om wat te schrijven of design, games, voetbal of wat dan ook.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...