Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,523,271

OWN 435 - OWN Sprak Met...


OWN

448 views

 Share

MHB4gPu.png

Tommy-Vercetti

Ik ben Mitchell a.k.a. Tommy-Vercetti, 20 jaar, en woon in het oh zo leuke (sarcasme) Zeeland.

M'n hobby's zijn vooral gamen (uiteraard :7), auto's en uiteraard de Grand Theft Auto serie. Ik speel ook voornamelijk Saints Row, spellen uit de Burnout serie, en ben ook fan van zombie shooters zoals Left 4 Dead, Dead Rising, en Red Dead Redemption: Undead Nightmare. Daarbuiten speel ik momenteel geen andere games. Naast gamen ben ik vooral bezig met school en mijn stage. Ook ben ik buitenom schoolwerk zo nu en dan buiten te vinden, voornamelijk in de stad.

"Als ik me erger aan een bepaald lid dan laat ik dat ook goed weten."

Ik ben heel slecht met gezegdes en spreekwoorden, maar dat ligt ook aan mijn persoonlijkheid. Als ik me erger aan een bepaald lid dan laat ik dat ook goed weten. Zo nu en dan met consequenties :7 Leden die arrogant doen. Leden die zich beter dan anderen voelen omdat ze toevallig een groen of zwart kleurtje bij hun naam hebben staan. Leden die zich anders voordoen. Met anders voor doen bedoel ik voornamelijk aandacht trekken en dergelijke/leuk doen. Terwijl ze normaal zich heel anders gedragen op het forum. Sommige leden kunnen echt enorm uit de hoogte doen, en uit het niets doen alsof ze slimmer of beter of whatever zijn. Sommigen gaan met dure woorden of zinsconstructies gooien. Zulk soort dingen storen mij nou eenmaal, ik vind dat nep. Waarom zou je je anders voordoen wanneer je er later hoogstwaarschijnlijk toch spijt van gaat krijgen?

GTA-IV-Banner.jpg

Wat ik voornamelijk heb kunnen merken is dat de hype op het forum rondom Grand Theft Auto IV groter was (meer aantal leden op het forum) dan dat van Grand Theft Auto V. Om hier aan toe te voegen vind ik GTA IV beter dan GTA V. Hoe goed een game ook kan zijn kwa mechanics; als er geen goede sfeer in desbetreffende game zit speelt deze ook minder fijn. Je raakt het sneller beu tijdens het spelen. Ik vind Grand Theft Auto V een zeer goede game, en heb deze ook meerdere keren uitgespeeld. Maar alhoewel je meer kan doen zijn de mechanics gewoon weg klote.

Zo vind ik het rijden maar houterig en nogal arcade overkomen. Ik houd van realisme en dat mis ik grotendeels in Grand Theft Auto V.

animal-banner.jpg

Ik houd van dieren, ben zelf ook een dierenvriend. Daarom kan ik het heel goed vinden met bepaalde leden. Ik heb zelf ook huisdieren. Ik ben 100% hetero, heb een hekel aan communisten, zionisten en andere mensen die hier mee associeren. Om niet te vergeten; ik heb het ook niet zo met moderne dingen en ben zelf nogal ouderwets.

On the side: sinds deze week wordt er een nieuw systeem geïntroduceerd. De geïnterviewde mag het onderwerp van volgende week kiezen. En Tommy kiest hieronder alvast!

Keuze volgende onderwerp: @SpacyColours

CXHarWn.png

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...