Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,523,071

OWN 435 - Actualitijd


OWN

458 views

 Share

lG9OP67.png

Een nieuwe kwast Graphics

In het Graphics forum wordt sinds 10 oktober met een

nieuwe kwast gestreken! Cabyon heeft zijn kwast overgedragen aan Visser23! Samen met 3L077 zal Visser23 nu het Graphics forum in toom houden. Nogmaals succes Visser, en bedankt Cabyon voor je inzet!

GTAForum Editor Contest Contests

Bij het GTAForum Editor Contest is de tweede ronde aangebroken! Iedereen, die dat nog wilt, mag een nieuwe film gaan maken met als thema: Misdaad. Bij de vorige ronde zaten er leuke inzendingen tussen, ben benieuwd wat het deze keer wordt!

Beste Megalid? Community

Wie is het beste megalid van het jaar?

Inactief dacht het te weten en nomineerde eerder al Megapilot. Door de bovengenoemde gebeurtenissen is Megapilot echter verstoten door Cabyon! Gefeliciteerd ;)! Overigens blijkt het ook dat Spacycolours niet kan wachten dat hij wordt gedegradeerd om zo deze felbegeerde prijs weer van Cabyon af te kunnen pakken.

Time Trials Community

@.Sharingan heeft deze week alweer zijn derde time-trial filmpje geüpload. Dit zijn zeer handige filmpjes die laten zien hoe je het beste en snelste de time trials kan voltooien. Vooral handig als je net tijd te kort komt! Neem snel een kijkje!

Rattendoder Offline

Altijd al willen weten waar de beste rattendoder woont? Wacht niet langer! Deze beste man woont in Banglasdesh. Samen met zijn team heeft hij ruim 160.000! ratten gedood in een jaar tijd. Voor zijn daad kreeg hij de titel beste rattendoder en een geldprijs van omgerekend 250 euro. Dat is toch wel zo'n 1/7 cent per rat!

OBxEKzt.png

 Share

2 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...