Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579964

OWN 436 - Saved By The Bell


OWN

456 bezichtigingen

8Ov5LpE.png

Dikgedrukt

Ik kan me voorstellen dat dat wel saai wordt: zo wekelijks iemand zien klagen over het feit dat hij veel wiskunde heeft, babla, enzovoorts, blabla, etc, ... Wie leest het nog wel? Handen omhoog? Even iets anders dus, maar toch nog wel in het thema van de school, uiteraard. Een boekbeschrijving, da's wat we vorige week onder andere hebben moeten doen. Nuja, dat wist ik (/ herinnerde ik me) pas veel te laat, dus was het een kwestie van snel een boek kiezen met niet te veel pagina's. Wel moest het van een bepaald leesniveau zijn dat je jezelf in het begin van het jaar gegeven had. (

(meer info) Daar waar onderen zich, puur uit gemak, luiheid, of afschuw voor de Nederlandse taal, een zielig niveau één of twee hadden gegeven, iets wat weinig werk met zich mee zou brengen, was ik niet zo slim, en gaf ik mezelf niveau vier gegeven. Ach, komt er op neer dat ik maar weinige namen me uiteindelijk ook echt aanspraken in die lijst, en heb ik dus, een klein beetje willekeurig maar voor Dimitri Verhulst en z'n boek De Intrede Van Christus In Brussel, gekozen. Het integrale, exclusieve, nooit eerder geziene (behalve door mevrouw Dingenen (:kots:)) leesverslag is hieronder te vinden.

P1WbN09.png

1 reactie


Recommended Comments

Haha, Christus in Brussel. Daar hoorde ik al een klasgenoot over, iets minder enthousiast :7

Ik 'moet' van dezelfde site boeken kiezen voor mijn lijst van Nederlands. Niveau 1 mogen wij niet eens :cry: Dus heb mooi 4x niveau 2, 4x niveau 3 en 4x niveau 4, en vaak niet meer dan 200 pagina's. Lezen is niet echt mijn ding meer, helaas. Maar gelukkig ben ik er al klaar mee, eergisteren mijn twaalfde en dus laatste boek uitgelezen.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...