Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,523,271

OWN 436 - Welkom!


OWN

481 views

 Share

GZ3vLOs.png

436. Ooit heb ik het volgende gezegd: "Welkom bij deze 376ste editie van Oceans Weekly News". 436 - 376 = 60, vertelt m'n rekenmachine me. 50 edities dat ik hoofdredacteur ben.

Deze hints zouden het misschien al hebben kunnen verklappen: het vertrek van deze week. Phoenyxar verlaat ons. En het doet best wel pijn. Het is met hem dat ik ongeveer alles gedaan heb, alles op poten heb gezet. Hij was, zeker gedurende de eerste periode, mij wederhelft wat betreft OWN. En die is er nu niet meer. Na 60 edities. Het is toch hij die me altijd heeft gesteund, in de moeilijke periodes die we hebben meegemaakt met OWN, het is toch hij die ook dezelfde klappen als mij heeft gekregen met OWN, maar het is ook hij die, hoop ik, achteraf gezien blij naar OWN kan terugkijken. We zullen je missen, Phoeny!

Maar daarnaast hebben we ook een nieuwe/oude redacteur: KaiSkillzz komt ons team weer versterken, na een lange pauze en een kleine periode bij WOB. Verwelkom hem!

Ohja, en daarnaast hebben we dus ook echt wel tien rubrieken! ja hoor! Een speciale gastrubriek van Visser23, een hilarische Office, het verhaal achter SpacyColours, een rebus, en pffftttt.... zoveel rubrieken!

Geniet ervan,

P1WbN09.png

 Share

3 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...