Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579296

OWN 436 - Actualitijd


OWN

589 bezichtigingen

lG9OP67.png

Nieuwe update Grand Theft Auto V! GTA:O

Afgelopen dinsdag verscheen de Lowrider Update in GTA Online. De naam zegt het al; in deze update staan lowriders en het leven in de ‘hood’ centraal. De update werd over het algemeen goed ontvangen, maar één van de minpunten is dat het belachelijk duur is om je auto te modificeren.

GTA Online meeting! Community / GTA:O

Het veelbesproken forumlid Pino1982 is van plan om een GTA Online meeting te organiseren op de Playstation 4 met leden van GTAForum. Het aantal aanmeldingen is tot nu toe nog niet hoog te noemen, dus meld je vooral aan om er een gezellige avond van te maken! De meeting zal waarschijnlijk gehouden worden op 23 oktober om 20:00. Je kunt jezelf aanmelden door je forumnaam en PSN naam te vermelden.

Gesprekken over het EK 2016 worden zwaar bestraft! Community

Zoals de meesten van jullie weten heeft Oranje zich niet gekwalificeerd voor het EK 2016 in Nederland, wat de Belgische forumleden, terecht, hilarisch vinden. Admin Dutchy3010 kan hier uiteraard minder om lachen en vraagt de Belgische leden om geen posts meer te plaatsen die enige betrekking hebben op het misgelopen eindtoernooi. Mocht er aan dit bevel geen gehoor worden gegeven, volgen er waarschijnlijk zware sancties, so watch your mouth!

Vandaag zitten wij in de toekomst! Offline

In de film Back tot he Future Part II uit 1989 reizen Marty McFly en Dr. Brown naar het jaar 2015 om de familie McFly te helpen. 21 oktober 2015 om precies te zijn. In de film zijn onder andere hoverboards, zelfstrikkende schoenen en hele rare faxmachines te zien. Veel van de voorspellingen die gedaan zijn kloppen wel, maar er zijn ook genoeg voorspellingen die niet uit zijn gekomen zoals de hoverboards, die overigens al wel bestaan maar natuurlijk lang niet zo geavanceerd is als de film doet beweren.

KejqEyW.png

4 reacties


Recommended Comments

Het is maar goed dat Oranje zich niet gekwalificeerd heeft voor het EK in Rusland, anders hadden we daar helemaal alleen gestaan met de rest lekker in Frankrijk. :puh:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...