Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579303

OWN 438 - OWN Sprak Met...


OWN

668 bezichtigingen

MHB4gPu.png

Dr.Oppai 25041_106397522712343_5544399_n.jpg?oh=f4b2a75b7cb4400c82d848293d472826&oe=568B9BDA&__gda__=1451567480_9f23862b71940907a09aecfc37b54a22

Dag Dr. Oppai, wat een mooie naam heb je toch, waar komt dat precies vandaan?

Nou, dat zal ik je eens vertellen. Zoals je weet zijn wij allemaal weaboo's met een passie voor Japan. Oppai is het Japanse woord voor kwarktassen, dus eigenlijk betekend het niets meer dan Dokter Tieten.

Prachtig, vanwaar deze grote interesse in borsten?

Hehe, oer instinct hé. Dat zit er wel in. Niks mooier dan Oppai vind ik zo. En dat woord hoor je gewoon vaak in de anime's die ik detijds keek

emo.gif Ik was mn vorige naam ook al een tijdje zat, dus 1 en 1 is 2 en zo ontstond Dr.Oppai.

Is je smaak qua anime dan zo veranderd?

Niet echt. Het is gewoon zo dat ik de laatste paar maanden minder anime kijk, eigenlijk nog maar heel weinig. Ik ben meer met andere series en dingetjes bezig. Maar als ik kijk, is het vaak nog steeds hetzelfde genre hoor.

Wat houdt jou hedendaags op het Forum tussen al deze kwajongens?

Enkel The Underground. Er was een tijd dat ik 3x in de week in het mijlpalen topic kon posten omdat ik weer eens 100 posts erbij had, maar tegenwoordig houd ik me eigelijk alleen nog bezig met The Underground. Soms ben ik nog wel eens in het None of the Above subforum te vinden tho, maar niet vaak. M'n postcount hangt dan ook al jaren rond de 4K of zo.

Hoe komt het dat je activiteit zo is afgenomen?

Geen idee eigelijk. Dat ging een beetje van de ene op de andere dag. Ik denk ook dat de community veel kleiner is geworden. Het forum zelf is minder actief. Dat zal er dan ook wel mee te maken hebben hé

blij.gif

Wat doe je zoal buiten het rondkachelen rond de gangen van G&C?

Een beetje van die standaard dingetjes he... Beetje gamen, filmpie kijken, af en toe nog naar mn oude school. Sinds ik vakantie heb doe ik niet zo heel veel eigenlijk. En ja, soms een beetje nachtelijke rondjes rijden in mn autootje

emo.gif Maar de prijs van benzine is too damn high.Moet maar eens gaan werken emo.gif Zo'n irritant stemmetje in mn hoofd zegt dat steeds tegen me... Ofnee da's m'n ma.

Interessant

emo.gif Mag ik vragen, wat is je fascinatie met Bob Ross?

Haha, nou.. Die man is toch god zelf of niet dan? Die heeft gewoon een zwoelere stem dan onze eigen Lennart, en hij heeft ook nog eens een afro waar ze U tegen zeggen. Hoe kan je niet van die man houden? Zijn kop leent zich gewoon voor de perfecte avatar.

Kijk je ook de 24/7 Bob Ross stream tegenwoordig?

s'Nachts wil ik nog wel eventjes een minuut of 10 kijken voor dat ik ga slapen ja

emo.gif Maar echt serieus langer dan 20 minuten kijken.. Daar heb ik het geduld niet voor man. Lekker om mee in slaap te vallen, niet al te best om serieus te kijken.

Spacy had het er ook al over, maar denk jij dat het Forum echt op sterven ligt?

Het is maar wat je op sterven ligt noemt. Ik denk dat het forum nog wel jaren door gaat, maar echt actief zal het denk ik niet meer worden. Net zoals met de release van V was het wel weer een stuk drukker, maar dan gaat heel snel voorbij en echt zo druk als destijds met IV zal het nooit meer worden. Ik denk dat mensen sneller geneigd zijn een community op Facebook of zo te joinen dan een forum. Niet dat ik veel verstand heb van dat hele Facebook gebeuren verder. Het forum is dus misschien stervende, maar het zal nog wel wat jaartjes doorgaan!

Geen verstand van Facebook? Hoor jij nog echt bij de oude garde?

Fuck yeah! Niks mis met rooksignalen of faxen.

emo.gif Ik hoef ook niet 24/7 online te zijn of mijn status te posten. wie is daar nou in geinteresseerd? Zo interessant is de gemiddelde persoon niet vind ik. Doe normaal, neem Skype en Whap om te praten. De rest is onzin.

Mooi gezegd.

Das het advies van de dokter hé, gratiez en voor niets.

Zijn er mensen die je graag in deze rubriek nog eens terugziet?

Haha, er is maar 1 gozer natuurlijk. De enige echte Phoenix.

CXHarWn.png

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...