Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,523,071

OWN 438 - Actualitijd


OWN

515 views

 Share

lG9OP67.png

Slotje op QVDM-reactietopic? Community

Het lijkt er erg op dat het 'Quote van de Maand'-reactietopic een slotje gaat krijgen. Door zwaar kinderachtig gedrag door verschillende leden van GTAForum, lijkt de crew er een beetje klaar mee te zijn. De leden hebben helaas niet kunnen laten zien dat ze zich op een normale manier kunnen gedragen. Respect naar elkaar is dan ook ver te zoeken. Moderators Narukami en ERRWINS pleiten dan ook voor een slotje op het welbekende topic. Of er een andere wending komt, is vooralsnog onbekend. Laten we wel hopen dat sommige leden zich in de toekomst beter gaan gedragen.

"Meest kinderachtige lid van GTAForum" van start! Contests

Pim Pam Pet, het spelletje dat stamt uit de kindertijd, heeft nu ook een forumversie. ERRWINS startte het spel op 29 oktober jongstleden, waarbij meteen al tien kinderlijke leden zich hebben ingeschreven.

“Vanaf maandag 2 november zal er zeven dagen lang aan de schijf gedraaid worden, waardoor er een letter tevoorschijn komt. Het is de bedoeling dat je antwoord geeft op de dagelijks vraag, welke over GTA gaat, maar het antwoord moet beginnen met de letter dat is gedraaid. Wie aan het eind van de dag de meeste antwoorden heeft ingeleverd, heeft die dag gewonnen.”

Sir_Ballas en Pino1982 hebben beide al een ronde gewonnen van het spelletje. Wie zal er met de winst vandoor gaan en zich bekronen tot “meest kinderachtige lid van GTAForum”?

Signature of the Month begint een nieuw leven! Graphics

Signature of the Month is van de baan. Tegenwoordig gaat het concept verder als Art of the Month. Hierbij zitten leden niet meer vast aan een signature, maar is elk design toegestaan. Posters, avatars, signatures etc. worden allemaal geaccepteerd. De eerste ronde, welke het thema 'Herfst' betreft, is 1 november gestart. Inzenden kan tot 20 november, waarna een stemming wordt gestart. Waarschijnlijk is dit één van de vele veranderingen die de graphicsfora binnenkort zal gaan doormaken. Stay tuned.

Visser's schatje houdt ermee op! Offline

Ze is nog maar negentien jaartjes jong, maar gewoon geweldig knap. We hebben het hier dan ook over de Australische Essena O'Neill. Essena is een ziekelijk knap meisje welke bekend is geworden door Social Media. Hier verdient ze dan ook grof geld mee. Het enige wat ze hoeft te doen is een fotootje online te zetten, waar vervolgens duizenden jongetjes (waaronder ik) opgewonden naar zitten te kijken. Essena is het echter helemaal zat om een lekkere “Instachick” te zijn en wordt er een beetje moe van om honderd keer de foto opnieuw te laten nemen tot ze er goed opstaat. O'Neill houdt er dan ook mee op, tot mijn grote spijt. De puber is klaar met de aandacht en zoekt het nu ergens anders. Om even een idee te krijgen; ze ontving ongeveer 2000 dollar om een foto online te zetten.

25qvgom.jpg

TdGGBKT.png

 Share

3 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...