Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,515,943

OWN 439 - OWN Sprak Met...


OWN

513 views

MHB4gPu.png

.Phoenix.

photo-140636.gif?_r=1445720878

M’n naam is Jaron, woon in Zuid-West Friesland, ben momenteel 14 jaartjes oud. En ik zit op de dag van vandaag in de 3e klas VMBO-KGT. In het dagelijkse leven doe ik niet zo heel veel, behalve naar school gaan en (vrij) veel studeren. M’n hobby’s zijn voornamelijk computeren én zo nu en dan beweeg ik weleens. Ik zat op een sport, namelijk op voetbal. Medio september ben ik ermee gestopt nadat ’n trainer van m’n team me (lichamelijk) had mishandeld. Sindsdien fiets en loop ik aardig veel.

Hallo Jaron, je stond eerst bekend als bountyskull_10, maar je hebt een name- en attitude change gedaan. Vanwaar die veranderingen?

Ik had m’n naam gewijzigd omdat ik ‘m te kinderlijk vond staan. .PhoeniX. kwam als eerste in mij op, en ik vond hem naar mijn mening wel toepasselijk, al zeg ik het zelf. Sja, na de zomervakantie (rond eind augustus) werd ik plotsklaps weer actief, sinds toen probeerde ik wat volwassener over te komen d.m.v. dure woorden te gebruiken. Het werkte blijkbaar averechts, omdat er een aantal leden (ik noem geen namen) me best vaak in QvdM zette. Ik pikte dat niet én ik ging steeds meer provoceren met als bijgevolg dat ik waarschuwingen kreeg. Uiteindelijk zelfs ’n tijdelijke postban. Toen begon ik me pas te realiseren dat ik echt fout bezig was… Ik probeer daar vanaf nu er meer op te letten. Ik snap momenteel nog steeds niet waarom ik het überhaupt het zover liet komen… :/

Waarom denk je dat je volwassener overkomt als je dure woorden gebruikt? Want no offense, maar het verkeerd gebruiken van duurdere vocabulaire werkt inderdaad meer op de lachspieren.

Dat had ik inderdaad al opgemerkt… Maar ik deed het voornamelijk om iets slimmer over te komen..

Vind je dat je dom bent dan? Je moet gewoon jezelf zijn gast, je niet anders voordoen dan je bent. Dat werkt nooit. Nouja, wat houd je zoal bezig op het forum?

Over het algemeen de gehele GTA-sectie en het Gangs & Corporations-gedeelte. Het overige gedeelte interesseert mij niet zoveel. Ik zit in Gamers United waar ik het prima in vertoef. Voor die tijd was ik een hele poos gangloos.

Anyhow, wat is je mening over dat kinderachtige gedrag in QvdM etc de laatste tijd? En doet de crew er genoeg aan?

Ik vind het ronduit zielig. Als je reageert doe het dan op een volwassen manier i.p.v. dat kinderachtige gedoe. Soms heb ik het idee dat ze ’n beetje laks zijn. Ze mogen van mij wel (iets) strenger optreden, zoals na een aantal keer een waarschuwing geven. (Zoals ze dat bij mij gedaan hadden)

Waar denk jij dat het probleem zit?

Het probleem ligt hoofdzakelijk bij de (normale) leden, die beginnen meestal met ‘stomme’ quotes plaatsen om je voor schut te zetten. Maar het ligt echter niet alleen aan die quotes. Als je iets serieus post dan krijg je zo nu en dan een ‘neerslachtige’ post terug… Af en toe krijg ik weleens te horen dat ik “klein, onwetend jongetje” ben… En ik weet wel dondersgoed over wie ik het heb.

Iets dat je nog wil zeggen?

Ja, behandel elkaar met respect en post gewoon wat gezelliger mee. Zo voorkom je dat het een klerebende wordt. Ook is het niet allemaal slecht hoor, de sfeer, bepaalde leden, het feit dat je over leuke dingen kunt praten zoals GTA.

Zijn er mensen die je graag in deze rubriek nog eens terugziet?

ik zou graag Danger_dog_guy_7 wel terugzien in deze rubriek.

CXHarWn.png

2 Comments


Recommended Comments

Sommige van je antwoorden komen ietwat freaky over. Ooit zul je leren dat het forum niet alles is in het leven, vriend. Heb gewoon wat fun hier en neem het niet al te serieus :puh:

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...