Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579311

OWN 440 - Max Columnt


OWN

438 bezichtigingen

isvS8tC.png

Surrender

I pushed and pulled all the ones that try

Then I watched them fade away

De idioterie rond de aanslagen in Parijs houd maar niet op. Idioten met een IQ van 80 denken dat het in de fik steken van tentenkampen en moskee's helpt in de bestrijding tegen terrorisme. Goedzo jongens, jullie verdienen een Darwin award. Met exact die bezigheden duw je nog meer jongeren in de armen van Daesh. Jullie vallen de mensen aan die uit man en macht hebben geprobeerd hun huis en haard te ontvluchten voor exact dit volk. En nu gaan jullie hetzelfde doen, onder het mom dat alle vluchtelingen terroristen zijn. Geen woorden voor de hoeveelheid hersencellen die jullie moeten missen om zulke conclusies te trekken.

As I look around a vacant room

I see nobody left here to play

Mensen die we horen te beschermen als medemensen jagen we tegen ons in het harnas. De hoeveelheid media die een miniatuur schetst van ¼ van het totaalplaatje loopt ook totaal uit de hand. Op deze slechts gelimiteerde informatie baseren mensen hun genieuze bevindingen. Front National en Geert Wilders wrijven al helemaal in hun handjes als ze denken over de komende verkiezingen.

'Cause I made myself a prisoner

Shackled up by all my fears

De I is een 'we'! Sinds de aanslagen vrijdag moet de ME voor elk beetje onzin binnenvallen en worden om de haverklap dingen afgelast vanwege terreurdreiging. De wereldleiders praten zo stoer dat we ons niet bang moeten laten maken en het dagelijks leven niet moeten laten ontregelen door mongolen die theologie gebruiken om massamoord goed te praten, maar waarom doen we het dan? Langzaam maar zeker laten we ons vastketenen door onze eigen angst, en moet er met elke keer dat je de straat opgaat een agentje je hand komen vasthouden.

But I feel you breaking away, out the walls

Make them fall, make them all disappear

Sta op, pak de hand van je medemens en sta recht tegenover de onzin die probeert je angst in te boezemen. In plaats van te bibberen om wie wel of geen bomgordel draagt, geniet van het leven dat je gegeven is. Het leven duurt veel te kort om angst de dienst uit te laten maken.

CXHarWn.png

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...