Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579283

OWN 440 - Actualitijd


OWN

684 bezichtigingen

lG9OP67.png

Bedankt .Levi.! Community

Admin en graficus .Levi. heeft deze week besloten zij taken als administrator van GTAGames neer te leggen. Hij was maar liefst 10(!) jaar lang crewlid en is ongeveer 8 jaar lang moderator geweest van het Graphics subforum. In het topic dat speciaal aan dit treurige afscheid gewijd is, staan wat creaties die .Levi. de afgelopen jaar gemaakt heeft. Levi, bedankt voor je enorme inzet op dit forum. Het ga je goed in de toekomst!

Twee nieuwe Superleden! Community

Afgelopen weekend werden RUBENN en ik benoemd tot Superlid; een titel die vroeger misschien wat meer betekende dan nu, maar daarom niet minder leuk is om te verdienen. Ik vind het een beetje zielig om het hier over mezelf te hebben, dus dat laat ik achterwege. RUBENN zal ongetwijfeld promotie hebben gekregen door zijn bijdrages aan de TU gangtalk (hue) , zijn grafische kunsten en zijn omgang met leden in het algemeen. Keep up the good work, het is verdiend.

Laatste stemronde GTAForum Editor Contest! Community/Contests

Eigenlijk zou afgelopen zondag de laatste stemronde van het GTAForum Editor Contest starten, maar omdat er nog geen video’s waren ingestuurd, werd de start verschroven naar maandagavond. Inmiddels zijn er drie video’s ingestuurd, maar is er nog niet veel gestemd. Het zou leuk zijn als er wat leden zijn die hun stem zullen uitbrengen, zodat het contest op een leuke manier afgesloten wordt!

KejqEyW.png

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...