Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579895

OWN 440 - OWN Sprak Met...


OWN

546 bezichtigingen

MHB4gPu.png

Danger_Dog_Guy_7

photo-139489.png?_r=1446370944

Nou DDG7, zou je je even kunnen voorstellen voor zij die je nog niet zo goed kennen?

Hallo, ik ben Danger_dog_guy_7. Ik ben een jongen uit de provincie noord-brabant en ik ben 15 jaar. Ik zit nu in het examenjaar van de mavo en werk bij de plaatselijke Jumbo hier in het dorp. Ook ben ik al bijna 2 jaar actief op het forum en ik heb een eigen crew op GTA Online.

Waarvoor ben je naar het Forum gekomen?

Ik was als jonge gamer altijd een zeer actief GTA fan, en als je zo jong bent snap je het een en ander natuurlijk niet en mislukt waar je dan mee bezig bent, soms tot zeer vaak. En in dat geval ging ik altijd meteen op WikiGTA.nl kijken. Na een aantal jaren word je dan toch wat nieuwsgieriger, en dan zie je plots dat er een forum aan verbonden is. Ik maakte voor de grap een account aan op het forum, en ik ben er tot heden toe bijna niet meer weg te slaan.

Je bent nogal berucht voor het openlijk verkondigen van je mening, hoe komt dit zo?

Haha, berucht? Een groot woord. Als iets me niet aan staat zeg ik daar wat van, en dat kan er soms wat hard uit komen. Over het algemeen ben ik helemaal niet zo hard van mezelf hoor. Ik heb pas geleden voor dit geval een post ban gekregen, en dat heeft me wel laten zien dat ik fout zat. Nu zal het wel anders zijn

;)

Waarom zou je je manier van dingen zeggen aanpassen? Is het niet eerder tijd dat het Forum wat volwassener wordt?

Op een dag zou het me weleens de kop kunnen kosten, en daar zit ik natuurlijk niet op te wachten. Daarbij is het wel de bedoeling dat het forum een beetje gezellig blijft, en daar kan ik zelf ook aan mee werken. Sommige andere leden zouden daar ook een voorbeeld aan kunnen nemen.

Wat vind je van het optreden van de crew tegenover het gedrag dat zulke personen laten zien?

Tja, in sommige gevallen wat matig. De leden die er echt met kop en schouders bovenuit steken hebben het af en toe flink te voorduren, wat volledig terecht is. Maar te leden die af en toe een opmerking maken die haat gericht is en verder stil zijn kunnen er nog wel eens mee weg komen. Hier moet de crew wel wat op letten. Verder doe ik geen uitspraak over het gedrag van leden.

;)

Wat is je fixatie met honden?

:puh:

Honden, GE-WEL-DIGE beesten! Bijna teveel redenen om op te noemen. Ze zien er natuurlijk aandoenlijk uit wat het al een stuk makkelijker maakt om ze lief te vinden. Honden zijn meestal ook echt een deel van de familie. Lekker een stukje wandelen of lekker stoeien is natuurlijk heel mooi, en ze brengen heel veel liefde.

Dan zijn mijn ervaringen met honden anders dan die van jou. Wat vind je nog meer leuk buiten honden?

Pfoe, het feit dat honden zoveel van hun baasjes houden is heel aandoenlijk. Als je een dag naar je werk bent geweest word je 's avonds warm verwelkomd door de hond. Een hond staat ook altijd aan je zijde, voelt je emotie. Als je verdrietig bent, huilt de hond net zo hard mee. Als je vrolijk bent, is de hond dat ook en wil spelen. En, met een hond hoef je je nooit te vervelen

:)

En buiten honden?

Buiten honden houd ik me erg bezig met gamen. Ik speel erg vaak Gta, en dat kan ook niet anders met je eigen crew. Verder houd ik er ook van om met m'n maten een af te spreken en in het park te gaan zitten. Buiten het relaxen om moet ik me natuurlijk focussen op school en m'n werk bij de Jumbo.

Druk leventje. Wat is je plan voor de komende paar jaar?

Me focussen op m'n studie. Nu ik in het laatste jaar zit moeten er veel keuzes gemaakt worden, en er word veel van je verwacht. Ook op het gebied van werk moeten er keuzes gemaakt worden waar ik soms nog wel eens wat mee in de knoop zit. Mijn gameleven gaat ook veel voortgang boeken, ik koop eind dit jaar een PlayStation 4 en ga dus verder op next-gen. En om niet te vergeten m'n crew zo ver mogelijk proberen uit te breiden en de leden blijven vermaken.

Wie ik terug wil zien is FrankyFourFingers

CXHarWn.png

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...