Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579969

Editie 7 - Game On


Dutchy3010

648 bezichtigingen

blog-33831-1159399100.jpg

Deze rubriek is geschreven door SamShine

Er is de laatste tijd aardig wat belangrijk gamenieuws op het internet verschenen, ik heb voor jullie de meest beladen en belangrijke berichten uitgekozen. Veel leesplezier!

:D

blog-33831-1159399123.jpg

PS3 in Europa vertraagt tot maart 2007!

Sony heeft

aangegeven dat de PS3 namelijk later in de Europese winkels zal liggen. De console zal namelijk pas maart 2007 te verkrijgen zijn. We moeten dus nog een flinke tijd wachten.

De release-data van Amerika (17 november) en Japan (11 november) blijven wel gewoon staan. Sony geeft aan dat de Europese vertraging is veroorzaakt door de productie die niet als gepland verliep.

Bron:

Gamez.nl

Patch 1.4 voor Battlefield 2 eindelijk beschikbaar!

De 1.4 patch voor Battlefield 2 is na een lange tijd betatesten eindelijk beschikbaar. Naast de broodnodige bugfixes bevat de patch één nieuwe map genaamd Road to Jalalabaad (wat bekt dat heerlijk!), die gespeeld kan worden in Conquest, Singleplayer en Co-op. Er is eveneens een nieuwe speloptie toegevoegd, die je toelaat maps te spelen zonder voertuigen. Een complete lijst van verbeteringen en gameplaytweaks vind je hier.

blog-33831-1159399129.jpg

De patch is te downloaden op onderstaande mirrors. Er is een versie van de patch die op elke versie van Battlefield 2 werkt (530 MB), en een relatief kleinere versie (140 MB) die het spel update vanaf versie 1.3. (voor de mirrors moet je op de bron klikken)

Bron:

Gamer.nl

blog-33831-1159399136.jpg

Rockstar's 'Bully' heet voortaan Canis Canem Edit

Naamsveranderingen zorgen altijd voor discussie. Denk even aan de Revolution die plotseling Wii heet. Of de Raider die plotseling Twix genoemd moet worden. Smits chips zijn plotseling Lays, kortom erg lastig allemaal. Volgens onze vrienden van www.4players.de kunnen we binnenkort weer lekker elkaar de hersens inslaan over een naam. Volgens de Duitse site heeft Rockstar besloten om de naam 'Bully' te veranderen in....let op: Canis Canem Edit. Dit omdat de naam 'Bully' te veel de nadruk legt op het pesten. En schoolgeweld is nu net het deel van de game waar de hele wereld over valt. Nu hebben wij twee reacties op dit nieuws: Punt 1: Het veranderen van een naam om daarmee het geweld te verdoezelen is onzin. Stel Grand Theft Auto had 'Cute Little Bunny Town' geheten. En vervolgens moet je alsnog met je gun iedereen van de straat knallen...., dan heeft die vrolijke naam weinig zin. Of stel dat Dead Rising 'Cute flowers rising' had geheten... En vervolgens vliegen de zombies uit je scherm. Punt 2: Wie haalt het in zijn hoofd om een game Canis Canem Edit te noemen.... nuts!

De bom is gebarsten: Assassin's Creed naar de 360!

Na maanden van onzekerheid, lijkt het er nu toch echt op dat Assassin's Creed op de Xbox 360 gaat verschijnen. 1UP beroept zich op het nog te verschijnen oktober nummer van Electronic Gaming Monthly, waarin de bevestiging in een artikel wordt gepresenteerd. Het blad is niet alleen, want het Britse Xbox 360 magazine komt in oktober met het volgende nummer:

- Klik - Dit nummer moet op 3 oktober verschijnen, waarin men beweert dat zij de World Exclusive hebben om Assassin's Creed op de Xbox 360 te presenteren. De Xbox 360 versie zou volgens IGN op zijn beurt weer tegelijkertijd met de PlayStation 3 versie verschijnen, dus in het eerste kwartaal van 2007.

blog-33831-1159399437.jpg

Jouw mening

Twee weken gelden gaf ik de stelling: 'Welke gameconsole gaat de consoleoorlog winnen?' Ik vroeg jullie om te reageren via PM, en drie mensen hebben dat gedaan!

Yohan, Ikkes en Nickonly. Hier volgen hun meningen:

Yohan's Mening:

PS3

Gaat het bij de release minder goed dan de verwachting denk ik.

360

360/Vista het gaat allemaal samen dit geeft Microsoft natuurlijk wel een voordeel, maar heb het idee dat ze nog veel meer uit de kast zullen trekken om Sony onderuit te trappen.

Nintendo Wii

Word de 2e console in de huiskamers, word dus in feite een winnaar...

Ikkes zijn Mening

Ik denk dat de Playstation 3 de console oorlog gaat winnen vooral omdat het toch de naam heeft. De Nintendo Wii kan ook wel onverwachts uit de hoek komen omdat ze een relatief lage prijs hebben en de Playstation 3 een zeer hoge, maar toch denk ik dat de Playstation 3 wint om de eerder genoemde reden: Ze hebben nou eenmaal de bekende naam en dan doet het product het toch altijd beter dan iets nieuws.

Nickonly zijn mening

Ik denk: Geen een console! De gouwe ouwe PC gaat het winnen! Die is het meest "flexibel" (je kan hem makkelijker upgraden), en voor bijna elk spel wat op de console uit komt, komt ook meestal wel op de PC uit! Dus ik vind dat de PC het gaat winnen!!

De nieuwe stelling voor de volgende Oceans Weekly News is:

Gamen op HD, must of niet?

Heb je zin om jouw mening te verkondigen en zo in de volgende editie van de Oceans Weekly News te belanden? Stuur een

Persoonlijk Bericht naar SamShine met als onderwerp: '[OWN] Jouw Mening' waarin je duidelijk je mening mét argumenten beschrijft over deze stelling.

Tot de volgende keer, en veel game plezier!

blog-33831-1159399162.jpg

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...