Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,523,271

OWN 442 - Saved By The Bell


OWN

372 views

 Share

8Ov5LpE.png

Examensch

Wel, het is weer begonnen. De examenperiode. Nja, alleen voor de middelbare school. En in Nederland is dat waarschijnlijk ook helemaal anders. Ik ben dus de enige van deze mooie tijd zal mogen genieten, vermoed ik. (Ik weet niet zo goed wat jullie toetsweken daar inhouden). Ik word door sommigen misschien vreemd aangekeken als ik zeg dat ik de examenperiode eigenlijk een leuke periode vind. Ik ben eigenlijk, tegengesteld aan een heel groot deel van mijn jaar, totaal geen stresskip. Ik blijf altijd wel chill. Examentje afleggen, om tien uur thuis zijn, eventjes studeren (anders zit je op school, en moet je toch werken, tijdens een gewone week!), en liefst met wat Ice Tea en muziek. Tof, toch?

Ik stress dus echt niet.

Alleen... Maandag heb ik toch wiskunde, en ik zou dat misschien wel mijn belangrijkste examen ooit kunnen noemen (tot nu toe uiteraard). Het is meer dan ooit erop of eronder... Nu slecht presteren betekent dat ik niet heb bewezen dat ik het toch wél kon. Ik heb het afgelopen trimester hard m'n best gedaan om m'n punten op te krikken, en dat heeft de leerkracht ook gemerkt. Maar als het nu eronder is, was het allemaal voor niets, en word ik regelrecht naar de 6-uur wiskunde gekatapulteerd. (Wat uiteraard geen schaamte is!)

Erop?

Of eronder?

P1WbN09.png

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...