Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580374

OWN 442 - Web Met Boer


OWN

445 bezichtigingen

j52uCEX.png

Aangezien BoerTijger niet in staat was om zijn rubriek te schrijven, neem ik deze eventjes op me. Helaas beschik ik niet over de kennis van Boer. Wel weet ik iets af van SEO: Search Engine Optimalization.

SEO is tegenwoordig erg belangrijk. Het schrijven van teksten is ten slotte een must voor je website, maar je wil natuurlijk ook gevonden worden door je doelgroep. Hierdoor zul je hoog in de zoekmachines terecht moeten komen. Dit kan op vele verschillende manieren. Deze keer leg ik er een aantal uit.

Tijdens het schrijven van je tekst is het belangrijk om bepaalde keywords te gebruiken. Dit zijn woorden die je vaker zult gebruiken in de tekst om hoger in de zoekmachine te komen voor dat betreffende woord. Wanneer ik vier keer het woord “Dutchy” gebruik, zal ik sneller bovenaan komen te staan dan wanneer ik één keer het woord “Dutchy” gebruik. Via de tool van Adworks; Adwords Keyword Planner is het makkelijk om de keyword dichtheid te vinden. Hier kan je dus een keyword intypen en kijken hoevaak er op dat keyword gezocht wordt. Kies er verschillende uit. Een vijftal al “Dutchy”, “Bedankt”, “OWN”, “DYOM”, “Erelid” zijn bijvoorbeeld goede woorden om op te zoeken.

Wanneer je eenmaal goede keywords hebt gevonden, schrijf je je tekst op basis van die keywords. Let hierbij op dat je keyword in je titel, ondertitel, permalink en tekst voorkomt.

Dutchy bedankt

Dutchy stopt met haar taken als administator en wordt Erelid; Bedankt!

Vandaag, 1 december 2015, heeft Dutchy besloten om haar taken als administator neer te leggen. Dutchy was jarenlang actief als administrator en werkte mee aan OWN en DYOM. Voornamelijk DYOM is wereldwijd een groot succes geworden. OWN is vooral bekend geraakt op GTAForum en draait nog steeds. Dutchy zal vanaf heden te bewonderen zijn als Erelid.

Hierboven staat dus een voorbeeld van zo'n tekst. Hou er dus rekening mee dat de belangrijkste zoekwoorden terecht komen in je teksten. Wanneer je bepaalde keywords gebruikt over je hele website, zorg je voor consistentie en zal je website hoger worden geplaatst in de zoekmachines. Resultaat: je doelgroep weet jou makkelijker te vinden!

TdGGBKT.png

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...