Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579953

OWN 442 - GFX Met Visser


OWN

574 bezichtigingen

HJJAEFa.png

Zoals iedereen ondertussen wel weet is Dutchy3010 afgetreden als administrator. Dit natuurlijk ook tot mijn grote spijt. Dutchy heeft veel voor het forum betekent en ook in de graphics scene is ze wel eens verschenen. Helaas heeft ze maar twee topics geopend, waarvan in één topic haar design is verdwenen. Laten we dan haar andere maar eens pakken.

34pj1bm.png

Het was een van de weinige keer dat Dutchy3010 in haar forumcarriere een topic opende in de Graphics-scene. Meteen pakte het goed uit. De signature is in het eerste opzicht zeker geslaagd voor iemand die weinig met graphics doet. De kleurencombinaties zijn goed gedaan, de render is mooi gekozen en geplaatst en ga zo maar door. Het enige dat ontbreekt is de tekst en een eventuele border.

“Ik moest even twee keer kijken wie deze signature nou gemaakt had. Niet verwacht dat dit van jou zou afkomen, Jet. Ziet er echt goed! Heel mooi hoe je het effect zowel op de achtergrond als voorgrond hebt verwerkt. Er zit een mooie flow in dat mee beweegt met Harry Potter. Je hebt ook rekening gehouden met waar het licht vandaan komt, wat ten goede komt in het totaalplaatje. Ik heb vrij weinig op de achtergrond aan te merken, enkel de render zelf. Deze ziet er nog net iets te veel uitgeknipt en geplakt uit. Ik zou de randen van je render daarom iets zachter maken en wellicht wat meer spelen met effecten die zowel op de voorgrond als achtergrond overlopen“, aldus een andere forumlegende genaamd .Levi.

Natuurlijk gaan we Jet ook erg missen. Hierdoor heb ik besloten om een eigen signature te gaan maken.

xe3fv4.png

Goed, een simpele signature. Oceans Moonwalker. Want, zeg nou eerlijk; we weten nog steeds niet precies wat dat poppetje in haar avatar nou precies is. Wat dat betreft past het figuurtje perfect bij een moonwalker boven een oceaan. Dutchy, bedankt voor alles! DYOM, OWN en ga zo maar door; het was geweldig!

TdGGBKT.png

1 reactie


Recommended Comments

Want, zeg nou eerlijk; we weten nog steeds niet precies wat dat poppetje in haar avatar nou precies is

Klik. :engel:

Maar misschien heb ik het wel mis, want nu ik jouw (mooie!) signature zie, doet het me denken aan Mew uit de Pokémon intro.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...