Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,523,071

OWN 442 - Namens OWN


OWN

453 views

 Share

I04eoAH.png

Beste Dutchy3010,

Toen 3L1077 mij gisteravond vroeg of ik een stukje over/voor jou wilde schrijven, zei ik volmondig ja. Want zoiets verdien je toch wel. Maar hoe langer ik er over na dacht, hoe moeilijker ik het vond. Want wat schrijf je in zo'n geval? Volstaat een simpel "Dank je wel"? Nee toch, dat is wel heel makkelijk.

Gestopt als admin van het forum, een keuze waarvan ik weet dat je die niet over een nacht ijs hebt genomen. Hoe jammer voor ons, maar ik denk dat je een verstandige keuze hebt gemaakt; je kan niet alle ballen omhoog blijven houden. Ik hoop van ganzer harte dat je betrokken blijft bij deze community, en ergens denk ik dat dat ook wel gaat gebeuren; je bent zo betrokken, je laat ons er geen puinhoop van maken.

Oftewel, ik ga je niet bedanken voor alles wat je voor het forum hebt gedaan. Naar mijn idee doe je dat pas wanneer iemand echt weg gaat: "Het waren twee fantastische dagen", je kent het wel. Maar deze is voor de voormalig admin en crewlid:

Dank je wel.

uzjYYZL.png

 Share

1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...