Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579988

Editie 446 - Uit Den Oude Doosch


OWN

590 bezichtigingen

uitdenoudedoosch86sd6.png

Huh, een oude doos?

"Wat moet Guardian1980 nou weer met een oude doos?" Ik zie het je denken. "Heeft ie een oude schatkist op zolder, met bijzondere voorwerpen, en wordt dit een soort van Kunst en Kitsch, of komt ie soms met bijzondere uitspraken van Dutchy3010?" Als dat is wat je als eerste te binnen schiet, moet ik je teleurstellen. Ik heb geen doos met erfenissen op m'n zolder, en zo oud is Dutchy niet.

Maar wat is dit dan wel? Uit Den Oude Doosch is een item wat we al zagen in de allereerste OWN. Het is een item waarin werd ingegaan op de geschiedenis van GTAGames. De schrijvers waren @Mania-92, @Typhoon en @Ikkes, leden die hun sporen op ons mooie forum zeker hebben verdiend. Ze schreven over leden, oude 1 april-grappen, een dump-forum, en nog vele andere zaken.

Het was de bedoeling dat dit item elke week zou verschijnen, maar na verloop van tijd verscheen het helaas steeds minder frequent. En met de 61e editie van OWN ging de doos dicht.

Jaren later is de doos weer flink gevuld met geschiedenis, het ene feit fraaier dan het andere. Maar mocht je nou een idee hebben waarvan je vindt dat ik het zeker binnenkort moet bespreken, laat het me weten door een reactie hieronder te plaatsen, of stuur me een PB. M'n inbox is pas voor 1% gevuld, dus voel je niet bezwaard.

uzjYYZL.png

5 reacties


Recommended Comments

Beste ThunderDuck,

Het was erg leuk om je op het forum te hebben. In al die jaren heb ik ontzettend om je moeten lachen, zoals die legendarische post met Sneep, maar ook regelmatig goede discussies met je gevoerd in Opinie. Ook in de Wilde Ganzen wist je regelmatig voor vertier te zorgen. Ontzettend jammer dat je ons nu zult moeten verlaten, maar het is gewoon niet anders. Het ga je goed!

Veel liefs,

Spacy!

...

:cry:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...