Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,526,038

Editie 449 - GTArtikel


OWN

379 views

 Share

gtartikelo5sj0.png

Waarom GTA een geweldige game is

Ten eerste is er altijd wel wat te doen in GTA, af en toe je frustratie er even knallen of een rondje door de map maken. De variatie is dus groot, het is knap dat je dat kunt verwekken in één game. Een andere reden zijn de karakters, die altijd wel iets hebben wat ze interessant maakt. De ene kan een psychopaat zijn en daardoor juist grappig zijn, terwijl de ander een typische gangster is.

De open world is een ander voordeel, de map is zo groot dat je rond kunt blijven toeren en de map je niet gauw gaat vervelen. Met de graphics samen maakt die het nog beter, het geeft de map nog meer allure.

GTA is niet moeilijk te leren, het is meestal uitdagend(in GTA V maken de special abilities het je vaak wel te makkelijk).

Een heel belangrijk punt vind ik de verhaallijn, tot nu heb ik in elke GTA die ik heb gespeeld nooit één slechte verhaallijn gehad. Tuurlijk zitten er soms onwaarschijnlijke dingen tussen, maar drie karakters samen laten komen en je keuze te laten hoe het eindigt dat is toch geweldig.

Tuurlijk zullen jullie het niet met elk argument eens zijn, maar een mening blijft altijd subjectief. Echter ga ik er niet vanuit dat iemand GTA een slecht spel vindt, want waarom sou je anders op een GTA-forum zitten...

aron2455shw.png

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...