Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579975

Editie 449 - GTArtikel


OWN

509 bezichtigingen

gtartikelo5sj0.png

Waarom GTA een geweldige game is

Ten eerste is er altijd wel wat te doen in GTA, af en toe je frustratie er even knallen of een rondje door de map maken. De variatie is dus groot, het is knap dat je dat kunt verwekken in één game. Een andere reden zijn de karakters, die altijd wel iets hebben wat ze interessant maakt. De ene kan een psychopaat zijn en daardoor juist grappig zijn, terwijl de ander een typische gangster is.

De open world is een ander voordeel, de map is zo groot dat je rond kunt blijven toeren en de map je niet gauw gaat vervelen. Met de graphics samen maakt die het nog beter, het geeft de map nog meer allure.

GTA is niet moeilijk te leren, het is meestal uitdagend(in GTA V maken de special abilities het je vaak wel te makkelijk).

Een heel belangrijk punt vind ik de verhaallijn, tot nu heb ik in elke GTA die ik heb gespeeld nooit één slechte verhaallijn gehad. Tuurlijk zitten er soms onwaarschijnlijke dingen tussen, maar drie karakters samen laten komen en je keuze te laten hoe het eindigt dat is toch geweldig.

Tuurlijk zullen jullie het niet met elk argument eens zijn, maar een mening blijft altijd subjectief. Echter ga ik er niet vanuit dat iemand GTA een slecht spel vindt, want waarom sou je anders op een GTA-forum zitten...

aron2455shw.png

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...