Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,526,038

Editie 450 - GTArtikel


OWN

510 views

 Share

gtartikelo5sj0.png

Alles wat ik te vertellen heb over GTA op dit moment

In 2006 was de eerste OWN er. In hetzelfde jaar kwam ook GTA Vice City Stories uit. Een jaar eerder verscheen GTA Liberty City Stories . Maar in 2006 werden ook oude GTA's als GTA San Andreas en GTA Vice City nog steeds gespeeld, nog steeds wel eigenlijk. De laatste twee genoemde games heb ik ook gespeeld, alleen speelde ik zulke spellen jaren later. Sinds de aanwezigheid van OWN op het forum kwamen ook nieuwe GTA, GTA IV(The Lost and Damned en The Ballad of Gay Tony, helaas heb ik nog nooit GTA IV gespeeld :( ), GTA Chinatown Wars en GTA V, uit.

Allemaal leuk en aardig die feiten, maar wat moet je er mee? Vrij weinig, want het is de inleiding op de rest van het verhaal. OWN en GTA zijn nauw verbonden :duh:, want OWN is immers een blog op een GTA-forum. Uiteraard zijn er stukken geschreven over GTA, zoals bijvoorbeeld een recensie over GTA Chinatown Wars. De eerste keer dat ik met dit spel in aanraking kwam, was bij een vriend. Toen ik binnen kwam, zat hij midden in een achtervolging(op dat moment wist ik niet dat hij GTA aan het spelen was, iets wat ik pas veel later besefte). Naar mijn weten is dat één van mijn eerste contacten met GTA, daarom waardeer ik het spel ook. Het is mijn ogen een prachtige GTA, het verhaal steekt goed in elkaar. Er is zelfs een mogelijkheid geboden om te cheaten, niet dat ik die vaak gebruikte overigens. Het feit alleen al dat er zo wordt ingespeeld om spelers, is natuurlijk ronduit knap. In het spel heb ik me nooit verveeld, de actie die in het spel zat, vond ik echt geweldig.

Het mooie aan de GTA's is dat elke game apart staat, maar toch ook samen een serie vormen. Daarom vind ik elke GTA die ik gespeeld heb mooi, omdat het allemaal iets heeft wat het bijzonder en dus speciaal maakt. Zo heeft GTA V bijvoorbeeld drie karakters die je kunt zijn, heeft GTA San Andreas het inzoomen op het leven in een wijk die leeft voor hun gang en GTA Vice City heeft de sfeer. Natuurlijk zijn er raakvlakken, want anders zou het immers geen serie zijn. Het verbeteren van GTA is te vergeleken met het verbeteren van schrijven, toch zien wij dat niet altijd zo. De een vindt namelijk GTA San Andreas, terwijl de ander toch liever GTA IV heeft. In mijn ogen is er in elk spel wel een verbetering ten opzichte van voorgaande GTA. Ik zal GTA, denk ik, nog heel lang blijven spelen, want een nieuwe wereld ontdekken blijft mooi. :)

aron2455shw.png

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...