Jump to content

Capture the Van


1 Screenshot

About This File

Capture the Van introduceert een nieuwe spelmodus in GTA2, gebaseerd op 'Capture the flag'. Het doel is om de wagen die door het spel rijdt te stelen en deze in je eigen carcrusher te vernietigen. De andere spelers proberen uiteraard ook de wagen te bemachtigen, en ook de oorspronkelijke eigenaar zal hem graag terug willen wanneer je hem er eenmaal uitgetrokken hebt. Wanneer de auto vernietigd is (in een crusher of op een andere wijze) verschijnt er een nieuwe wagen. Voor iedere maal dat je de wagen in je crusher weet te krijgen ontvang je $15.000,=.

Om Capture the Van goed te spelen, moet je bij het aanmaken van het spel 'Points game' selecteren. Het aantal punten kun je zelf bepalen. Houd er rekening mee dat je $15.000,= per ingeleverde wagen krijgt, oftewel 7,5 keer zoveel als het neerschieten van een tegenstander. Dit bedrag is zo hoog om te voorkomen dat spelers winnen door tegenstanders in de veroverde wagen op te blazen.

Als je problemen hebt bij het bepalen van de juiste target score kun je het doel ook gewoon op 999.999 punten instellen, zodat diegene met de meeste punten aan het einde van de ronde wint.

Iedere speler begint bij zijn eigen crusher, herkenbaar aan de gang in de kleur van de speler. De gangs schieten alleen op spelers van een andere kleur en hun respect zal nooit veranderen. Ga geen gevecht aan met een vreemde gang, want dit verlies je.

De grote paarse pijl wijst altijd naar de wagen. Wanneer je er in slaagt de wagen te stelen zul je hem naar je crusher moeten brengen. Er wijst geen pijl naar je crusher, maar ze zijn eenvoudig te vinden: Groen moet geheel naar links, rood geheel naar rechts, geel geheel naar onderen en blauw geheel naar boven.

Capture the Van kun je spelen met 1, 2, 3 of 4 spelers, in zowel dawn- als dusk-modus.


×
×
  • Create New...