Jump to content

Island Hopper


1 Screenshot

About This File

Island Hopper is een multiplayer- en singleplayermap ter grootte van ongeveer een kwart van een complete map. Het verschil met de normale multiplayermaps is dat Island Hopper evenals singleplayer een gangsysteem bevat. Iedere speler start met een eigen gang die hem respecteert, een gang die hem haat en een gang die neutraal is. Door gangleden te vermoorden gaat er respect af, en komt er respect van de rivaliserende gang bij zoals je bij singleplayer gewend bent. Het enige verschil is dat het respect vrij snel wisselt; Twee doden staan ongeveer gelijk aan één streepje respect. Wanneer je respect onder nul zakt, gaat de gang je te lijf met pistolen (En alleen pistols, omdat alle zwaardere wapens het spel onmogelijk maken).

Iedere speler moet dus naast zijn tegenspelers ook de gangs in de gaten houden; zonder voertuig langs een gang die je niet mag lopen is geen pretje.

Het level bestaat uit drie eilanden, met ieder zijn eigen stijl en gang. Bovenaan ligt het industriële eiland waar de Zaibatsu huist, linksonder vind je het stedelijke eiland waar de Cops de orde handhaven en het eiland rechtsonder is in beslag genomen door een uitgebreide legerbasis die bewaakt wordt door de Soldiers.

Features

  • Een compleet en functionerend gangsysteem met drie gangs (Zaibatsu met zwarte Z-Type, Cops met blauwe A-Type en Army met groene Bulwark).
  • Alle gewone wapens en powerups (met uitzondering van invulnerability*) zijn beschikbaar, al zijn niet alle wapens even eenvoudig te bemachtigen.
  • Een dubbelspoor metrolijn met twee stations, op het Zaibatsu- en Cop-eiland. Het Cop-eiland bevat tevens een spoorwegovergang.
  • Een singleplayeroptie via de multiplayer-interface. Je kunt het level in je eentje spelen door in de multiplayer-manager 'Island Hopper 1P' te selecteren. Singleplayer bevat een bot die je met een machinegun en Armed Land Roamer probeert te vermoorden.
  • Belichting, waardoor het level prima in de 'Dusk'-modus is te spelen.
  • Car crusher.
  • Eenvoudige installatie; het is niet nodig om bestanden te vervangen of aan te passen. Andere levels worden niet aangetast.


×
×
  • Create New...