Jump to content

Fortress


1 Screenshot

About This File

Fortress is een klein multiplayerlevel met een nieuw doel. Het is de bedoeling om zo lang mogelijk in het fort te blijven, terwijl je alle andere spelers erbuiten moet houden. Zolang je in het fort bent, krijg je om de zoveel seconden $100,= en 1 ammo machinegun. Kom je echter buiten het fort, gaat er twee keer zo snel $100,= van je score af. Diegene die aan het einde van het spel de meeste punten heeft, of als eerste een van te voren afgesproken bedrag haalt, wint het spel.

Het fort staat in het midden van het level. Rond het fort ligt een gracht die je op slechts drie manieren kunt oversteken: via de twee bruggen voor de hoofdpoorten, of met een sprong over een ingestorte brug voor de zij-ingang. De rest van het level bestaat uit een weg die helemaal rond het fort loopt. Alle wapens bevinden zich in het fort, maar alle pick-ups liggen buiten het fort. Wanneer je eenmaal in het fort bent kun je het dus goed verdedigen, maar als je health terugloopt zul je naar buiten moeten om health of armor te halen.

Naast gewone wapens bevinden zich in het fort ook nog vier kogelvrije en onverplaatsbare vrachtwagens waarmee de poorten te blokkeren zijn. Ook vind je er een tank, vehicle mines en een autobom om er zeker van te zijn dat men in het fort over alle middelen beschikt om er een gezellig dagje uit van te maken. Wie dood gaat, spawnt uiteraard buiten het fort.

Je kunt het level met maximaal 6 spelers spelen. Des te meer spelers, des te leuker het spel!


×
×
  • Create New...