Jump to content

review gumball 3000


arnie

Recommended Posts

Uitgegeven door - SCi

Uitgave - 18 sep 02

Ontwikkeld door - SCi

Spelers - 1-2 Spelers

Spelgenre - Aktie

In 1999 werd Gumball 3000 in het leven geroepen door miljonair Maximillian Cooper, nadat ie geïnspireerd was door films als The Cannonball Run en Gumball Rally. Gumball 3000 is een vliegensvlugge, illegale straatrace door Europa. Het is de ultieme uitgaanstrip met sterren als Kylie en Dannii Minogue, J-Kay (Jamiroquai), Damon Hill en Billy Zane die tegen patsers, atleten, supermodellen en koninklijke hoogheden strijden. Gumball 3000 laat nu zijn remsporen achter op PS2. Scheur door de stad, over zandwegen en door bergpassen in een van de twintig nauwkeurig nagemaakte droomauto's. Merken als Ferrari, Porsche en Lotus zijn van de partij en ook zijn er ongewone voertuigen zoals landrovers en ambulances. Voordat je de kampioenschaptitel kunt bemachtigen, moet je over veertien circuits in zeven landen racen. De circuits gaan van punt naar punt en je passeert onder meer de Engelse boswegen en de supersnelle Duitse Autobahnen. Ook kom je in landen waar men je liever ziet gaan dan komen en waar de politie je voortdurend op de hielen zit. In hun opgevoerde patrouillewagens en -busjes liggen ze op de loer voor elke hardrijdende Gumballer.

Gumball 3000 bevat vier wilde game-modes: Time Trial (versla de klok op een circuit zonder verkeer), Gumball Squad (trek je politie-uniform aan en achtervolg de racers), Gumball King en het Gumball 3000-kampioenschap (nagebootst van het echte werk). Maar het gaat niet alleen om het racen: er zijn ook fuifopdrachten te verrichten tijdens de Gumball-tour en tijdens het kampioenschap moet je racen om de champagne, de muziek en het wat minder legale spul voor de daaropvolgende feestnacht te bemachtigen. Dan zijn er de Gumball-kaarten: voltooi bepaalde missies in het kampioenschap (zoals een sprong van 50 meter maken, een politiewagen slopen of gewoon als eerste over de eindstreep komen). Als het je lukt, dan word je beloond met kaarten waar schaarsgeklede vrouwen (schokkend!) op staan afgebeeld. Deze kaarten zijn echter meer dan alleen een lust voor het oog. Elke kaart is een punt waard en de punten heb je nodig om verborgen auto's, circuits en modes beschikbaar te maken. Als je op zoek bent naar naar een arcade-racegame met een 'volwassen' gevoel voor humor, denk dan maar eens na over Gumball 3000.

* Gebaseerd op de echte Gumball 3000-race

* Ruim 20 voertuigen die uiteenlopen van terreinvoertuigen tot Le Mans-racewagens

* 14 levensechte circuits die zijn gebaseerd op Europese lokaties

* Twee-spelermode met gesplitst scherm voor tegen elkaar racen

* Verdien punten door sexy Gumball-kaarten te krijgen van echte modellen

3ad15d3231.jpg

9787d80cee.jpg

ed1f7996ba.jpg

--------------------------------

bron: playstation.com

Het is een (tamelijk) oud spel, maar wel een cool spel vind ik

(sorry maar ik heb het verkeerd geplaatst, wilt er iemand dit verplaatsen. Dank u)

Bewerkt: door arnie
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...