Jump to content

[Stelling] Black ops wordt beter als cod 5 en 6!


Fiegel5

Games: Stelling van de week  

13 members have voted

 1. 1. Cod; Black ops wordt beter als cod 5 en 6

  • Eens
   12
  • Oneens
   1


Recommended Posts

Ik verwacht dat hij beter wordt aangezien het een opvolger is, dan verwacht je toch een verbeterde versie van een vorig deel. Misschien is hij wel beter omdat slechter simpelweg niet kan (al is dat wat overdreven natuurlijk). Ik ben geen fan van de serie.

Link to post
Share on other sites

Of hij beter word moeten we nog maar afwachten, MW2 was een toppertje maar heeft nu echt wel zijn beste tijd gehad. Mensen willen weer iets nieuws en dat is Black Ops ongetwijfeld. Of de graphics er beter uitzien betwijfel ik, dat was bij Modern Warfare één van de grootste opvallende dingen. Het spel geeft bij wel een goede indruk aangezien ik nu ook wel een tijdje klaar ben met Battlefield.

Link to post
Share on other sites

Ja, ik denk dat CoD Black Ops meer naar mijn smaak valt.

Ik heb altijd al een beetje cusomization gemist in een CoD en dat heeft Black Ops ongetwijfeld.

Wager match en de manier waarop je dingen dit keer unlocked lijken mij persoonlijk ook een stuk uitdagender. Ik spaar liever en koop mijn favorite wapen.

Zo kon ik in Modern Warfare 2 amper gebruik maken van de Ak- 47, omdat je die pas unlocked bij Rank 70.

Ja, ik denk dat Black Ops iniedergeval voor "mij" leuker wordt. Of hij ook een hoger cijfer scoort weet ik niet, maar tot nu toe zie ik dat Treyarch wil voorkomen dat 90% gaat campen, boosten of noob tuben, dat bevalt mij ook wel. :) Wat ik in Modern Warfare 2 ook wel mistte was de Zombies Co Op en Campaign Co Op wat CoD World At War had.

Link to post
Share on other sites

Ha, Black Ops zal wel weer zo'n overhypte troep multiplayer game worden waarbij ze de slechste aspecten van het realisme hebben gejat (zoals het one hit one kill gezeik) en de slechtste aspecten van het arcade hebben gejat (zoals de commando noobs), met nog wat noob-friendly rotzooi er tussen in (nade launchers). De graphics zullen wel weer net zo matig zijn als MW2. De gene die vinden dat dat een grafische hoogtepuntje was hebben nog nooit een ander spel gespeeld.

Link to post
Share on other sites

Black Ops ziet er wel erg vet uit, maar dat heb je natuurlijk bij alle trailers/previews. Ze vertellen natuurlijk altijd erg positieve verhalen, en achteraf blijkt het een tegenvaller te zijn. Dus tja ik zou het zelf niet echt durven te zeggen of Black ops beter wordt of niet. Ik ga er wel vanuit, maar of het zo is? Keine ahnung.

Link to post
Share on other sites

Eens eens en nog eens,eens! Creat-a-class 2(+1) zowiezo heerlijk omdan die extra dingen te doen(+1),Ook geen nuke meer (+1) Nieuwe wapens,maps,perks,atachements zijn ook altijd leuk om te verkennen dus of hij beter word of niet je hebt er toch nog een heb plezier aan :)

Link to post
Share on other sites

Als hij beter is dan MW2 zegt het nog niks, want dat is een spelletje van spele.nl ook wel, maar ik denk dat er wel wat inzit.

Het word voor mij denk ik geen spel waar ik jaren zoet mee ben, maar het lijkt me al met al toch wel goed.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...