Jump to content

Enterable buildings


Rikzone

Recommended Posts

Ik rij wel eens door Vice City, en dan zie je van die winkels waar je in kunt, maar geen f*ck aan hebt. Wat voor een gebouwen zijn dat eigenlijk? Hadden ze oorspronkelijk geen rol in het Empire Building? Dat de gangsters ipv jouw eigen gebouwen die winkels aanvielen? Ik ben er best benieuwd naar :puh:

Link to comment
Delen op andere websites

Ze hebben wel degelijk een functie in VCS, je kunt ze namelijk overvallen. De winkelbediende kan je geld overhandig maken als jij dingen (zoals koelkasten of vrieskasten) sloopt en kapot maakt. Vervolgens houd je de bediende onder schot en krijg je uiteindelijk wat geld. Dit word tevens ook in een missie bekend gemaakt.

Link to comment
Delen op andere websites

Inderdaad. In de missie 'Shakedown' van Marty krijg je er voor het eerst mee te maken. Je moet daarin een winkel beschermen tegen een viertal Cholo's. Daarna moet je een winkel die onder hun bescherming staat vernielen. Uiteindelijk hebben ze dan nog één keer iets belangrijks te maken en dat is in de 'Extortion' missies van een Protection Racket. :)

Je kunt er inderdaad de eigenaar aftuigen tot hij je geld geeft, maar dat is een zeer klein bedrag voor het slopen van vijf koelkasten of zo. :puh:

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...