Jump to content

[GFX] GSC 2010 Stemtopic - FINALE


.Levi.

Recommended Posts

post-1925-1291218095,01.png

Er hoeft niet langer meer gewacht te worden! De finale zal van vandaag de dag officieel van start gaan. Net als in de voorgaande rondes mochten ze ook dit keer zelf het thema van hun signature bepalen, met als extraatje dat ze de grootte van 500*150 pixels naar 500*200 pixels mochten gaan uitbreiden. Deze finale laat drie totaal verschillende signature stijlen zien, wat voor een hoop spanning zou kunnen gaan zorgen. Buiten het feit dat deze drie heren verdient in de finale staan, wensen wij jullie ontzettend veel succes toe en mag de uitblinker zich na 15 januari als "Beste Signature Maker 2010" benoemen.

Jullie verdienen naderhand in ieder geval een mooie badge voor jullie prestatie en zoals gewoonlijk krijgen jullie een aantal punten voor in de Ranking. Het allerbelangrijkst is natuurlijk de eeuwige roem die je krijgt na het winnen van deze contest!

Hierbij bedanken we iedereen alvast voor het steunen van deze contest, waaronder leden die hebben meegedaan natuurlijk maar ook alle leden die gedurende contest gestemd hebben en nog zullen gaan stemmen!

FINALISTEN:

Naam: Silverbyte

Programma: Adobe Photoshop CS5

Signature:

rfamT.png

Naam: Kai-ShockWave

Programma: Adobe Photoshop CS5

Signature:

blogentry-80436-1294576017,87.png

Naam: Cabyon

Programma: Adobe Photoshop CS3

Signature:

2007760.jpg

Stemmen gaat door middel van een samengestelde top-3 van mooiste signatures! Neem de onderstaande code over en vul je favorieten in. Je mening onderbouwen mag, maar hoeft niet. Veel succes deelnemers!

[b]#1[/b] - Piet
[b]#2[/b] - Jan
[b]#3[/b] - Klaas

Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...