Jump to content

Het GTAForum-Kerstprobleem 2011


Lantyz

Recommended Posts

fhrNM.png

Kinderen van GTAForum, de Kerstman heeft jullie hulp nodig! Hij zit nog veel dieper in de problemen dan vorig jaar, want als hij niet snel geholpen wordt, zijn er dit jaar geen cadeautjes met de Kerst. De stal waar zijn rendieren in verblijven zit namelijk op slot, en de Kerstman is het wachtwoord vergeten. En zonder rendieren kan hij natuurlijk geen cadeautjes rondbrengen met zijn slee.

Lees hier hoe je hem kunt helpen, én wat er te winnen valt. Want de Kerstman is een goede vriend van Joriz, en laatstgenoemde heeft dan ook een mooi GTAGames.nl-prijzenpakket beschikbaar gesteld voor de persoon die de Kerstman aan het wachtwoord helpt.

Dus, help de Kerstman en red het Kerstfeest!

(De Kerstman heeft Flitskikker en NandroDavids gevraagd om alles een beetje in goede banen te leiden. Hij heeft zelf namelijk weinig verstand van modereren op een Forum. Bovendien kan hij dan gewoon rustig zijn glaasje glühwein drinken.)

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...