Jump to content

GTAForum Contests


Dutchy3010

Recommended Posts

Een paar jaar geleden stond iedereen te springen om contests te organiseren of om te participeren in contests. De ene contest was nog niet afgelopen of de andere contest stond al weer op het punt om te beginnen. Dat is de laatste tijd minder, terwijl het nog steeds even leuk is! Om contests wat meer te accentueren, hebben we er een apart subforum voor aangemaakt: GTAForum Contests. Daar staan nu alle contests die ooit op het forum georganiseerd zijn bij elkaar.

Vastgeplakt in dat subforum staan een paar interessante topics, mocht je willen participeren in of organiseren van een contest. Allereerst natuurlijk het uitleg & regels-topic. Daarnaast staat er een topic over het organiseren van een contest.

Voor de GTA contests wordt een ranglijst bijgehouden. Je kunt punten verdienen door mee te doen aan contests (4 punten voor de winnaar, 3 voor de nummer 2, 2 voor de nummer 3 en 1 punt voor iedereen die serieus mee heeft gedaan). Het organiseren van een GTA contest levert ook punten op: je kan met een goede contest 5 punten verdienen!

Natuurlijk moet er een contest zijn om het subforum te introduceren: schrijf je nu in voor de GTAGames Photo Contest!

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...