Jump to content
Svenie

GTAForum MTA Meeting een succes


“Wat was het toch weer gezellig vanmiddag.” Het is een zin die gisteren verschillende keren te lezen viel hier op het forum. Maar waarom was het zo gezellig? Is er hier anders geen gezelligheid te bespeuren dan? Het antwoord op die vraag is simpel: gisteren vond er uitzonderlijk een MTA: SA meeting plaats, waaraan iedereen op het forum kon deelnemen.

Deze MTA-meetings, die anders enkel binnen de SL+ groepen worden gehouden zijn ondertussen een echt begrip geworden binnen de community. Het bevordert de gezelligheid en maakt het wachten op GTA V voor enkelen een stuk dragelijker.

med_gallery_16696_221_509335.png

Wat ons betreft was het een geslaagde middag, eentje die voor herhaling vatbaar is.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Ik vind toch dat die screen op net de goede moment is genomen, ik sta er weer even metroseksueel als anders op :7

En nu eens kijken hoe succesvol de volgende meeting wordt (want hiervoor was het eigelijk ook al vrij druk binnen de SL+ kringen qua aanwezigen in het weekend :o)

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

med_gallery_16696_221_509335.png

Geniale foto inderdaad... Phoenyxar die bijna NandroDavids onthooft met zijn zwoele dansmanoeuvres... MegaPilot die Svenie's portemonnee jat achter diens bodyguard Hanneswasco's rug om, tot Bierbuikje hem tegenhoudt om indruk te maken op het aantrekkelijke personage van Foreigner97... Kenny-Petrovic en thebig die een gooi doen voor Foto van het Jaar, terwijl PatrickW zijn zoon MitchelW leert hoe je een toffe pose aanneemt, die helaas wegvalt achter het met donuts-gevulde lichaam van Agent CJ di Commandore en biker Cabyon, die zich net als SpacyColours afvraagt wat die "tussen die idioten dóet...", een idee dat mede mogelijk werd gemaakt door spastische sprinkhaan -Matthijs- die net tig verboden middelen heeft doorgeslikt in één hap... Megadreams die bewust een geruststellende macho-look heeft geprepareerd om het hart van Dutchy te veroveren, terwijl links van hem BoerTijger, GekkieJ01 en Bassieboy35 hele andere lichaamsdelen voor ogen hebben want in tegenstelling tot Basss en Bierbuikje, heeft Big Boss de schaarse kledij níet afgestemd op het weerbericht.

Bewerkt: door SpacyColours

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...