Jump to content

[GTA] GTAForum onderschrift Contest - Ronde 3!


PrioX

Recommended Posts

sig.png

Sinds vorige week hadden alle leden de mogelijkheid om te stemmen op zijn/haar top 2 onderschriften in ronde 2. Twaalf leden hebben daar gebruik van gemaakt en hebben gestemd op 2 van de 3 onderschriften. Ik wil zowel de deelnemers als de stemmers hier voor bedanken!

_O_

Nu is het tijd voor ronde 3 (de grote finale). Uit stem ronde 2 zijn twee winnaars gekomen. Dit zijn de deelnemers die de meeste stemmen hebben gekregen. Alleen deze deelnemers kunnen meedoen aan deze ronde. Deze deelnemers zijn al op de hoogte gebracht en blijven dus nog anoniem.

Winnaars stem ronde 2:

Onderschrift #2 (*12 stemmen)

Onderschrift #3 (*12 stemmen)

*het aantal stemmen geeft aan hoe vaak ze in een top 3 stonden.

Ik wil de deelnemer (onderschrift #1) die ronde 3 niet gehaald heeft heel erg bedanken voor zijn deelname aan deze contest. Zodra de einduitslag bekend is krijgt hij de award voor de derde plaats en natuurlijk 2 punten voor de

ranglijst.



De bovengenoemde onderschriften (die gewonnen hebben in stem ronde 2) gaan het nu tegen elkaar opnemen. Dit doen ze op dezelfde manier als in ronde 1 en 2. Ze krijgen een nieuwe GTA screenshot te zien en moeten er vervolgens een onderschrift bij verzinnen.

Hieronder staat een screenshot van Grand Theft Auto San Andreas.

De bedoeling is dat de twee deelnemers een onderschrift bij deze screenshot verzinnen (maximaal 40 woorden is toegestaan).

Inleveren doe je heel simpel door een

privé bericht naar PrioXCoMBo te sturen met als onderwerp:

GTAForum onderschrift Contest Ronde 3

Ronde 3 eindigt op zondag 9 december om 23:00 uur. Tot die tijd kunnen de twee deelnemers een onderschrift inleveren. Daarna staat er direct een lijstje online waarmee je kan stemmen met je top 1.



Screenshot ronde 3:

3.PNG

Vragen en opmerkingen kunnen geplaatst worden in het

reactietopic.

Reageer dus a.u.b niet in dit topic!

Bewerkt: door PrioXCoMBo
Link to comment
Delen op andere websites

Wegens omstandigheden is de deadline voor het inleveren van de onderschriften met één dag verlengt. Dat betekend dat de twee finalisten tot morgenavond 23:00 uur de tijd hebben om een onderschrift in te leveren.

Ik heb deze keuze gemaakt omdat er één deelnemer geen onderschrift heeft ingeleverd. En om deze finale toch nog een beetje spannend te maken geef ik beide deelnemers wat extra tijd om alsnog een onderschrift in te leveren of eventueel aan te passen.

Excuses voor het ongemak.

Link to comment
Delen op andere websites

sig.png

Door omstandigheden staat stemronde 3 één dagje later online. Maar dat mag de pret niet drukken want we kunnen nu gaan stemmen op het beste onderschrift uit ronde 3.

Dit is de grote finale en dat betekend dat de deelnemer van het winnende onderschrift zich de winnaar van deze contest mag noemen.

Mochten beide deelnemers evenveel stemmen krijgen voor de onderschriften, dan zal er een extra ronde komen met een nieuwe screenshot die op dezelfde manier als voorgaande rondes zal verlopen.

Hieronder kan je de twee onderschriften bekijken. De bedoeling is dat jij je top 1 kiest. Dit doe je m.b.v het onderstaande lijstje.



Stemmen kan tot zaterdag 15 december (20:00 uur). Daarna staat de einduitslag online en krijgen alle deelnemers een award.

Onderschriften:

Onderschrift #1:

''CJ, samen met BigSmoke de dikste vriendjes van GTA SA''

Aantal stemmen: 8

Onderschrift #2:

"Zelfs deze meneer heeft een grotere cupmaat dan mijn vriendin."

Aantal stemmen: 5

Lijstje

Alle leden hebben nu de mogelijkheid om op zijn/haar favoriete onderschrift te stemmen. Dat doen ze d.m.v het onderstaande lijstje. Alle velden moet je invullen. Het lijstje kan je gewoon in dit topic posten.

Vergeet niet dat je niet op je eigen onderschrift mag stemmen!


*[b]Onderschrift nummer:[/b]
[b]Waarom heb je voor dit onderschrift gekozen?[/b]



*Bij nummer 1 (je top 1) vul je het nummer van het onderschrift in zoals hij hierboven vermeld staat.

Dit topic is alleen bedoeld voor de stem lijstjes. Opmerkingen en vragen kunnen geplaatst worden in het

reactietopic.

Bewerkt: door PrioXCoMBo
Link to comment
Delen op andere websites

*Onderschrift nummer: 1

Waarom heb je voor dit onderschrift gekozen? In de game beginnen CJ en BS als beste maatjes, maar uiteindelijk eindigen ze als vijanden. Derhalve dit onderschrift goed gevonden.

Link to comment
Delen op andere websites

*Onderschrift nummer: 1

Waarom heb je voor dit onderschrift gekozen? Jammer dat bij 2 die meneer werd gebruikt, als diegene daar wat leukers van had gemaakt had ik zeker op 2 gestemd.

Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...