Jump to content

[V] GTA V Politieke Contest Ronde 3: Stemtopic


Bassieboy35

Activiteiten in GTA V  

6 leden hebben gestemd

  1. 1. Welke Politie Partij heeft de mooiste activiteiten bedacht?

    • Partij 1
      2
    • Partij 2
      2
    • Partij 4
      2


Recommended Posts

PContest_zps6e19ea88.png


Helaas met een dag vetraging door het te laat inleveren van een inzending is hier dan eindelijk stemtopic 3. De winnaar van de vorige ronde wordt nog niet bekend gemaakt.

Jullie hebben zoals gewoonlijk weer één week de tijd om te stemmen, hier zijn de inzendingen:

Politieke Partij 1:

Naast alle gebruikelijke dingen moeten de mensen in onze stad wel wat te doen hebben. Wij, als creatieve virtuozen, hebben een aantal fantastische evenementen bedacht die ook nog ‘ns haalbaar zijn.

Hoofdboksen

Fantastisch evenement om die hoofden vol zaagsel nóg leger te maken. Alleen het hoofd is hier toegestaan en met knallende kopstoten win je vaak de wedstrijd. Hoofdboksen zorgt gegarandeerd voor eeuwige roem én eeuwigdurende migraine.

Papegaaienvillen

Je moet toch iets te doen hebben als in zo’n ontiegelijke saaie stad woont als die van ons? Juist, dat bedachten wij ook. Daarom gaan wij papegaaienvillen. Een uitstekend tijdverdrijf, dat ontleden van die bedreigde diersoort, en het is legaal! Immers, we hebben de lokale dierenbescherming ontbonden. Kunt u dus lekker op uw gemak deelnemen aan deze bloederige activiteit!

Jodelcompetitie

Omdat recent onderzoek onder één inwoner van onze stad heeft uitgewezen dat niemand muzikaal talent beschikt, proberen we het, stoïcijns als we zijn, gewoon nog een keer. We hebben in de Oostenrijkse bergen iemand gekidnapt en gedwongen meegenomen om in een krot les te geven in de kunst van het jodelen. Neem wel oorbescherming mee!

Haaienpolo

157, op zoveel doden stond de teller op het moment van schrijven door haaien in onze stad. Daar moeten we toch gebruik van maken? Zoveel mooie haaien! Dus daarom delen wij de haaien in teams in en gaan we potjes haaienpolo doen. Bij elke wedstrijd moet je entree betalen en dus is die nutteloze gemeentekas ook weer gespekt. Win-win!

Mierencastratie

Erg noodzakelijk dit. Mieren zijn een ontzettende plaag en moeten zo snel mogelijk uitgeroeid worden. Onder het motto ‘’Kom hier en castreer een mier’’ moedigen wij u aan uw verzamelde mieren mee te nemen naar het stadhuis om ze daar te laten castreren door de plaatselijke onzinoloog. Hebt u zich toch een beetje nuttig gemaakt voor de stad!

Politieke Partij 2:

yoq51AT.jpg

Karten

Karten.jpg

Indien de Kart terugkeert in V, is het een uitstekend idee om daar ook een minigame aan te verbinden, nietwaar? Een kartbaan zou bovendien een interessante locatie zijn voor enkele missies.

Triatlons

AY0lAsc.jpg

Herinnert u zich Beat the Cock nog? Met de gevarieerde map van V is het leuk om enkele sportactiviteiten als hardlopen, fietsen en zwemmen te combineren tot één gebeurtenis. Ook een leuke activiteit voor multiplayer.

Auto's ophalen

WRZ41Ao.jpg

Franklin werkt voor een autodealer, maar als de klanten niet hun afspraken m.b.t. de betaling navolgen, tja, dat heeft nare gevolgen. Jij als Franklin haalt de auto's bij de desbetreffende klanten op. Maar denk maar niet dat de klanten hun patserbak vrijwillig afstaan...

Gang wars

OjPL1A7.jpg

Eigenlijk is dit heel logisch, gezien gangs weer rijkelijk aanwezig zullen zijn in het vernieuwde Los Santos. Als Franklin zul je ongetwijfeld eens een confrontatie bijwonen tussen verschillende gangs, en dat zal niet gaan zonder slag of stoot. Wellicht zien we ook weer wat verschillende soorten gang wars, zoals in The Lost and the Damned.

Bungeejumpen

6f13db5d5b696371dc87179b43a802d3.jpg

Hadden we al iets gezegd over de grote en afwisselende map? Nou, bij de bergen, bruggen en andere hoge punten die te vinden zijn in de map van V, is het vast mogelijk om de waaghals uit te gaan hangen aan een elastiek, nietwaar?

Politieke Partij 4:

Een dagje op de Pleasure Pier!

De perfecte activiteit voor het gezin, de Pleasure Pier! Je kan hier zonder problemen een hele dag vertoeven, zonder je ook maar een minuut te vervelen. Eerst kan je samen met je echtgeno(o)t(e) en je kinderen genieten van het prachtige uitzicht van Los Santos vanuit ons hoogtechnologisch rad, waarna je lekker samen kunt gaan lunchen in één van de gezelligste restaurantjes van de stad. Na het eten kun je eventjes gaan kijken in de exclusieve boetiekjes, om natuurlijk met een leuk souvenir terug naar huis te keren. Er is geen betere manier om de dag af te sluiten dan een ritje in onze supersnelle achtbaan, die je nooit meer zal vergeten.

Een yacht huren!

De perfecte activiteit voor de feestbeesten, een yacht huren! Voor een prachtige prijs kan je in onze yachthaven een superluxe yacht huren voor één dag. Onze yachten zijn uitgerust met een superluide geluidsinstallatie voor het echte feest en eten en drinken (inlusief in prijs). Je kan niet alleen dansen op lekker luide muziek, maar als je wat verder vaart in de baai, kan je zelfs een duikje nemen in het heldere water van Los Santos!

Een vlucht met de Atomic Blimp!

De perfecte activiteit de romantische koppeltjes, een vlucht in de Atomic Blimp! Er is niets romantischer dan een gezellig sterrendiner hoog in de wolken. Met onze hooguitgeruste Atomic Blimp kan je genieten van één van de beste meesterchefs, en dat met het mooiste uitzicht ter wereld.

Er gaat niets boven en 3-sterrendiner in de lucht van Los Santos.

Een nacht in de Los Santos Dancing!

De perfecte activiteit voor de eche dansers! LSD is dé plek voor de jonge nachtdieren onder jullie, er is maar één plaats waar je de nacht van je leven zult ervaren, en dat is in de Los Santos Dancing!

Met onze exclusieve DJ's die de luidtse muziek draaien, is LSD dé dancing van Los Santos, en ver daarbuiten.

Beklim de Mount Chilliad!

De perfecte activiteit voor de sportieve avonturier! Beklim in je eentje, of met een van je vrienden de Mount Chilliad, verreweg de mooiste berg van Los Santos om te beklimmen! Je kan er niet alleen klimmen, maar ook de prachtige natuur bewonderen door er te overnachten. Eén ding is zeker, als je een fan bent van de natuur, dan is de Mnt. Chilliad iets voor jou!

Stemmen kan tot en met 8 augustus 2013 12:00 en gelieve niet te reageren.

Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...