Jump to content

gta online


fcdenhaag
 Share

Recommended Posts

nou zagen we laats in de gameplay in de personage wiel een vierde gezicht met 83 dagen er in. nou werd er gezegt dat het je multyplayer is. maar lees nu dat gta 5 en gta online aparte spellen zijn maar je ze allebei krijgt : Volgens de president zijn Grand Theft Auto V en Grand Theft Auto online aparte games, al draaien ze op dezelfde engine, en betaal je bovendien maar voor de prijs van één game. De studio hoopt hiermee het onlinegedeelte wat langer in leven te kunnen houden : zullen ze allebei op een andere disk verschijnen en zo ja dan kan je niet zomaar met de singelplayer je multyplayer opstarten lijkt mij. dus waas zal die 83 dagen dan voor staan of heb ik het helemaal mis en is het gewoon je online profiel.

Link to comment
Share on other sites

De 83 dagen stond voor het aantal dagen vanaf het maken van dat materiaal tot aan 1 oktober. Zover ik heb begrepen krijg je één disk die je maar één keer in de console hoeft te stoppen (installatiedisk), en één disk die je gebruikt om te spelen. GTA V zal beschikbaar zijn op 17 september, GTA Online zal echter pas geactiveerd worden twee week later op 1 oktober. Dit is om mensen eerst wat bekend te maken met de Singleplayer en dat ze niet gelijk in de multiplayer duiken zonder ervaring. ;)

Link to comment
Share on other sites

heb me antwoord al is toch je multyplayer. Rockstar wil dat iedereen begrijpt dat Grand Theft Auto V en Grand Theft Auto Online apart van elkaar gezien moeten worden en brengt GTA Online daarom twee weken later uit dan GTA V, op 1 oktober. Mensen die een kopie hebben van GTA V krijgen GTA Online gratis door middel van een kleine download. Wisselen tussen GTA V en Online is daarna een eitje. In GTA V is het via een keuzewiel mogelijk om tussen de drie personages te wisselen en daar komt het multiplayerpersonage tussen te staan.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...