Jump to content

[V] GTA V Politieke Contest Ronde 5: Stemtopic


Bassieboy35

Wapens van de partijen.  

10 leden hebben gestemd

  1. 1. Welke partij heeft het beste wapenset gekozen?

    • Partij 1
      7
    • Partij 2
      1
    • Partij 4
      2


Recommended Posts

PContest_zps6e19ea88.png


Hier zijn de inzendingen van de partijen:

Partij 1:

Rocket launcher

Waarom een rocket launcher? Dingen die dingen kunnen opblazen, zijn goed! Die irritante overbuurvrouw of je schoenmoeder bijvoorbeeld. Hoppa, BAM! Meteen de mond gesnoerd. Daarbij krijg je ook nog eens levensechte special effects en voelt de explosie lekker warm aan. Dat is van grote waarde, want de energierekeningen rijzen de pan uit. Profit, profit, profit!

AA-12

Aah, het speeltje van Luis Lopez. Met dit semi-automatisch dingetje schiet je iedereen overhoop, inclusief jezelf als je even niet oplet. Mooi om irrelevante persoontjes uit te weg te ruimen die je niet moet en die jou niet mogen. Gevolg is dat na een tijdje spelen jij en je AA-12 onafscheidelijk zijn. Zal je vriendin leuk vinden.

Dragunov

Tergend probleem in de stad is dat door die crisis enzovoort (ik ga er niet teveel over uitweiden, want 1) het interesseert je niet 2) je kent het verhaal al) bijna niemand zich wast. En dat is toch wel zo hygiënisch. Gelukkig helpt de Dragunov je een handje. Met deze kekke sniper kun je iedereen vanaf een afstandje het zwijgen laten opleggen en lekker laten wegrotten op de straat. Ja, dan stinken ze even wat harder maar uiteindelijk ben je dan toch helemáál van ze af. Dat is toch veel beter?

Minigun

Struikel jij net zoals bijna alle mensen in onze stad bijna over je eigen voeten omdat iedereen je vertelt dat alles sneller moet en je een klusje toch iets sneller wilt klaren? Gebruik dan alsjeblieft niet die Dragunov, maar pak je Minigun. Je moet wat wel dichterbij je doelwit staan om hem te doden, maar het is dan ook binnen een paar tellen gedaan. En het is snel en pijnloos (dat laatste hoop ik). Alles in overeenstemming met de heer dus.

AK-47

Je wapenuitrusting kan gewoon niet zonder dit wapen. Vele strijders overal op de wereld hebben dit type wapen al in de handen gehad en jij als wannabe-crimineel kan natuurlijk niet achterblijven. Het is goedkoop en als je die kogels uit je geweer schiet hoor je ook nog eens de stoere geluiden van jou schoten. Prachtig toch? Je zou er bijna voor doden. Ha-ha.

Partij 2:

yoq51AT.jpg

Welke wapens moeten terugkeren in GTA V?

CarbineIcon_%28GTA_IV%29.png

Carbine rifle

Een prima wapen voor heftige missies. In Three Leaf Clover kwam dit stevige geweer goed van pas, dus met het oog op de vele heists die we terug gaan vinden in GTA V zal dit wapen niet misstaan in je wapenwiel.

SMGIcon_%28GTA_IV%29.png

SMG

Iets kleiner en minder sterk dan de bovenstaande carbine rifle, maar absoluut niet minder functioneel. Dit compacte wapen zal vooral van pas komen bij de kleinere schietpartijen. Handig om te gebruiken tijdens het lopen of rijden.

CombatPistolIcon_%28GTA_IV%29.png

Combat pistol/Desert Eagle

Waar het reguliere, minder krachtige pistool ophoudt gaat de combat pistol, ook wel bekend onder de naam Desert Eagle, verder. Krachtig wapen, maar ook iets minder compact te gebruiken, aangezien dit wapen twee handen nodig heeft om tot z'n recht te komen. Maar dat betaalt-ie met de schade die hij levert dubbel en dwars terug.

Automatic9mmHUD.png

Automatic 9mm

Handig voor Lost-members, deze automatic 9mm (of de CZ-75 Automatic, voor de wapenexperts onder ons). Ligt lekker in de hand, is klein, maar kan handig gebruikt worden bij kleinere schietgevechten en/of drive-by's. Wellicht richt één kogel van dit gave wapen niet veel schade aan: het automatische deel zorgt er echter voor dat je je vijanden snel kunt trakteren op een enkeltje naar het hiernamaals.

TLADShotgunHUD.png

Combat shotgun

Tot slot, dit pareltje van een shotgun. De combat shotgun (of de Remington 1100 TAC 4) zoals gezien in de DLC van GTA IV. Dit stevige wapen zorgt er voor, net als zijn familie, dat je je vijanden ontdoet van hun leven en eventuele armor. Onmisbaar tijdens hevige schietgevechten!

Partij 4:

Master of Bullets

De M134, beter bekend onder de naam Minigun, is onmisbaar in Grand Theft Auto. Daardoor zal hij ook beschikbaar zijn in GTA V.

Met een vuursnelheid van 4.000 patronen per minuut is de M134 het meest vernietigde wapen die je kunt hebben. Binnen onze partij heeft hij daarom de naam ‘Master of Bullets’ gekregen. Ook in de volksmond van Los Santos zal dit wapen regelmatig zo genoemd worden.

Hoockler & Kock MP5K

Een machinepistool is altijd makkelijk. Het weegt niet veel (2kg leeg, 2,53kg geladen), je kunt hem eventueel in één hand houden en het heeft een vuursnelheid van 900 patronen per minuut. Dit wapen is voor de korte afstand ideaal, omdat het wapen wendbaar is door de voorgreep op het pistool.

Knuppel

In elke GTA aanwezig geweest, en ook weer aanwezig in GTA V; de knuppel. Dit (meestal) houten voorwerp is ideaal om jezelf te verdedigen zonder een vuurwapen te gebruiken. Een goede klap op het hoofd van je tegenstander en hij/zij ligt op de grond, al dan niet bewusteloos. Daarnaast is het een ideaal wapen om een ruit van een auto of woning in te tikken, zodat je snel in kunt breken.

AIFO’s

Een AIFO (Almost Indentified Flying Object), of drone, maakt zijn opwachting in GTA V. Je kunt in de wapenwinkels een AIFO kopen, om vervolgens met een afstandsbediening het apparaat te besturen. Met een AIFO kun je makkelijk een aanslag plegen waar je normaal niet kunt komen. Denk hierbij aan een overheidsgebouw of de kluizen van de banken in de stad. Een AIFO kun je tot ontploffing brengen, wat veel schade aanricht in de directe omgeving.

AK-47

De Hoockler & Kock is een korte afstandswapen, maar natuurlijk kan een lange afstandswapen niet ontbreken. Ook hier weer een oude bekende; de AK-47. Met een vuursnelheid van 600 patronen per minuut is dit wapen ook snel. Het wapen is op z’n best tot 350 meter afstand, maar heeft een bereik van 1.000 meter.

Stemmen kan tot Donderdag 22 augustus 21:00.

Succes met het stemmen!

Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...