Jump to content

[Stelling] Voor GTA V koop ik een console!


Fiegel5

Recommended Posts

Ik heb op het moment een Playstation 3, waarmee ik prima GTA V kan spelen. Echter, mijn Playstation vertoont de hele tijd het 'YLOD', wat me niet een heel vertrouwelijk gevoel geeft. Als deze ermee ophoudt zal ik dan toch een nieuwe Playstation 3 gaan halen.

Link to post
Share on other sites

Ik zal gewoon wachten op de PC release, ik heb een deftige computer dus dat zal normaal gezien helemaal geen probleem zijn. Hopelijk zal de PC release zoals in GTA IV een capaciteit van 32 spelers hebben en uiteraard modificaties! Om nu nog een PS3 te kopen zou eigenlijk niet zo slim zijn aangezien de PS4 op komst is en dus steeds meer spellen zullen uitgebracht worden voor de PS4, dus beter je geld voor de PS3 die je wou kopen opzij leggen voor de PS4 of voor de PC release.

Link to post
Share on other sites

Ik heb gelukkig al een PS3, dus ik hoef me geen zorgen te maken. Tegen de tijd dat GTA VI uitkomt, vind ik het ook wel weer tijd voor een nieuwe Playstation, de PS4. Aangezien GTA VI dan hoogstwaarschijnlijk niet meer op de PS3 uitkomt heb ik zoiezo weinig keus. Helemaal omdat ik totaal geen pc gamer ben en mijn pc al moeite heeft met Battlefield 2. :puh:

Link to post
Share on other sites

Never, ik game op PC en heb wel het geduld - ook al zal het veel pijn doen in het begin - om te wachten tot de PC release. Mocht ik nu al een console hebben zou ik het gerust voor PC en console gekocht hebben maar ik ga niet apart een console kopen voor alleen GTA V, wetende dat het daarna niet veel meer gebruikt zal worden.

Link to post
Share on other sites

GTA IV wordt nog dagelijks gespeeld, meer dan vijf jaar na verschijnen? Denk je dat dat met V anders zal zijn Sniper? Ik verwacht juist dat Online nog veel langer mee gaat! :tu:

Link to post
Share on other sites

Wat ik zei was voor mij persoonlijk (wetende dat ik het later sowieso voor pc koop), het was niet in het algemeen bedoeld. Ook ik speel nog GTA SA en dat nog na 10 jaar na verschijning? :puh:

Link to post
Share on other sites

.. maar toch ga je er dan vanuit dat je GTA V / GTA Online niet qo jaar gaat spelen? Ge zegt tenslotte "wetende dat het daarna niet veel meer gebruikt zal worden"? :)

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...