Jump to content
  • Sign Up
leon123

De Purple Psychos

Recommended Posts

leon123

Hey luitjes, we hebben vorige week een kleine Nederlands/Belgische PS3 Crew opgericht met een paar vrienden en zijn nu hard aan het groeien. Onze Crew heet de Purple Psychos en waar we met 5 man begonnen zijn we nu uitgegroeid tot een kleine 33 man met nog aardig wat pending requests.

We houden ons voornamelijk bezig met onzin, dit wil zeggen dat we voornamelijk op closed-crew servers spelen en ons bezig houden met jobs, survival, racen, vliegen, parachutespringen om vervolgens te landen in de legerbasis en allerlei andere ongein en dit willen we graag delen met wat andere mensen. Je weet wat ze zeggen; hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Wat we heel erg belangrijk vinden is samen spelen. Daarom spelen we inderdaad voornamelijk op closed-crew servers en hebben we bijvoorbeeld een Facebook-chat met z'n allen. Natuurlijk speelt er wel eens iemand wat minder met de anderen maar dit proberen we zo veel mogelijk te voorkomen. Daarom vragen we ook mensen in onze Crew te overwegen slechts in onze Crew te zitten en anderen niet te joinen. Natuurlijk kunnen we de mensen dit niet verplichten en dat doen we dan ook niet maar het helpt in de groepscohesie wel.

Zin om mee te doen? Stuur me maar even een berichtje op de Rockstar Social Club, mijn nickname is Newbieness (wat overigens ook m'n PSN-ID is). Iedereen is welkom, een microfoon is geen must maar het is natuurlijk wel veel gezelliger/handiger wink.gif

Groeten,

Leon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...